Skip to content

Julekalender

Posted in DIY, and Jul

Det er 1 desember i morgen og klart for mange julekalendere der ute. Vi laga vår kalender i fjor og bruker det om igjen i år da vi var svært fornøyd med den ♥
DSC_1707
Har ingen fremgangsmåte men selve kalenderen er formet som et juletre med små planker i ulike tykkelser. Jeg har malt treet i en fersken/rosa farge og brukt gull blant annet til gi det julepreg.
DSC_1671
Ungene får 12 gaver hver. For at kalenderen ikke skulle være så jentete lot jeg Felix sine gaver vær i fargene mint, mørk grønn og gull.
DSC_1706
Treet har vært oppe siden lørdag og utrolig nok har Felix latt det være i fred. Det er Lykke som starter med luke # 1 og det var en spent liten jente som la seg til å sove i kveld. Her i hus åpner vi ikke kalenderen før etter middagen, da får vi være sammen alle 4 ♥ Noe av gleden fra min side med pakkekalender er nemlig det å se forventninger, glede og begeistring hos ungene! Desember du er hjertelig velkommen i morgen!
image
Legger ved et bilde av samme kalender fra i fjor. Synes det var enklere å se selve kalenderen på bilde over da det var bedre lys og mindre gaver. I tilfelle du fikk veldig lyst å lage en slik kalender: Det var fort gjort! Ha en flott kveld videre. Titt gjerne innom igjen i morgen, klem.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Kjersti
  Kjersti

  Så kreativ du er ??? kjempefin kalender ☺️

  1. desember 2015
  |Reply
  • Tusen Takk Kjersti 🙂

   1. desember 2015
   |Reply
 2. Hvor er stjernen ifra?🤩

  29. november 2020
  |Reply
  • Laga sjøl, skjært ut i tre og malt 🙂

   11. mars 2021
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.