Skip to content

Makup kveld med jentene

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei og god lørdag til deg som leser. Idag vil jeg dele med dere noen bilder fra i går kveld. Jeg fikk samle med meg et knippe jenter til en makeup kveld i salongen til Trine v/ Krystall Hud og Velvære. Takk for i går både til alle venninene mine og til Trine ♥
DSC_1686
Vi kom i salongen til Trine i går klokken 18.00. Hun startet med å presentere seg selv og fortalte en liten del om sminkemerke Jane Iredale. Undervegs koste vi oss med litt drikke og snacks.
DSC_1661
Helt usminket og klar for å få lagt makeup av flinkeste Trine. Hun sminkte halve ansiktet mitt slik de andre fikk se hvordan en makeup skal legges steg for steg.
DSC_1662
Trine har mye kunnskap og erfaring innen sitt felt og er virkelig en fryd å høre på og ikke minst være sammen med. Personlig er jeg ikke dreven innen makeup men Trine får meg aldri til å føle meg dum når jeg ikke vet noe som gjerne sier seg selv for andre. Som f.eks at konjektur heter kontur!
DSC_1663
Før jeg kom var huden renset og fuktet godt. Dette fokuserer Trine mye på, at huden må være ren og ha nok fukt for å få det beste resultatet innen makeup. Sånn ca gikk hun frem slik:
1. Trine startet med primer.
2. Hun la deretter på BB krem.
3. Deretter la hun et lag med løspudder.
4. Fuktet med fuktspray før hun la lag nr. 2 med løspudder.
5. Trine tok for seg øyemakeupen.
6. Deretter var det bryn.
7. Kontur av kinnbein og rouge.
8. Lepper til slutt.
DSC_1669
Over på bilde kan en tydelig se forskjellen på hvilken side av ansiktet mitt som har makeup og hvilken side som ikke har. Etter Trine var ferdig skulle jeg selv legge makeupen på den andre siden.
DSC_1674
Deretter var det klart for alle jentene til å starte steg for steg med makeupen. Trine er såå flink til å veilede oss at en blir veldig inspirert og fanger opp mange tips.
DSC_1671
Inni mellom all makeup koste vi oss med godt drøs, drakk og småspiste. Utrolig hyggelig kveld hos Trine og kan jo ikke finnes et bedre vorspiel? Heldige oss!
DSC_1679
Vi fikk alle hver vår goodiebag, såå gøy! Vi fikk en liten primer, en liten Purelash og en liten mascara.
DSC_1680
Her er vi klar for å gå ut på byen! Synd at Catrine måtte gå tidlig og ikke vært med på bilde over. I dag sitter jeg igjen med mange nye minner og hadde en utrolig kjekk kveld! Dette var 2. året jeg har fått gjort dette hos Trine og jeg kan ikke annet si en tusen takk for oss! Håper dere alle har en fin lørdag og gjør noe som gjør deg glad. Titt gjerne innom bloggen i morgen for nok et innlegg i kategorien treningsglede. Stor klem til deg som leser fra meg ♥

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. trine fuglestad
  trine fuglestad

  Hei Beate,jeg må og få lov å takke for en fantastisk kjekk kveld. Flotte og kjekke venninner du har og ikke minst deg selv Beate 🙂 Dere var kjempeflinke, og dere var så fine når makeupen var ferdig lagt. Var så imponerte at alle dere hadde så fine lepper 🙂 Jeg er klar for dere neste år og Beate-klem fra meg

  23. november 2015
  |Reply
  • Tusen takk for koselig kommentar Trine! Det er vi/jeg som må få takke for din tid og at vi får lov til å komme. Vi stiller helt klart neste år også, sååå hyggelig! Stor klem fra meg!

   24. november 2015
   |Reply
 2. Siv
  Siv

  Såg gøy ut 🙂 og ikkje minst en flotte gjeng!

  24. november 2015
  |Reply
  • Kanon kjekt Siv. Kan invitera deg med neste år om du vil? Takk, ja eg he fine venniner, det ska de ha! 🙂

   24. november 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.