Skip to content

Min favoritt dag i uken: onsdag

Posted in Hverdagsliv

Hei dere og god kveld! Litt sen oppdatering herfra men dagen i dag har gått slag i slag. I går var det onsdag og jeg tenkte å dele med dere hvorfor nettopp det er min favoritt dag i uken ♥
DSC_1412
Jeg jobber turnus og trivest svært godt med det. En av fordelene i min turnus er at jeg har 5/6 onsdag kveldsvakter. Det vil si at jeg jobber fra 14.30-22.10 hver onsdag forutenom hver 6. onsdag, da er jeg på dagvakt. I går var en slik onsdag og jeg merker hvor mye jeg setter pris på de fordelene de gir meg og mine ♥

Ungene vekket meg 06.30 i går og vi låg og koste i sengen til litt barnetv før vi stod opp. Både jeg og ungene setter pris på en langsom morgen midt i uken. Vi hadde frokost og laget hytte midt i stuen, det er den nye favoritt leken til ungene om dagen. Kl 09.00 gikk vi bort til barnehagen og de var mer en klar for å leke med vennene sine. Jeg gikk hjem og fikk unnagjort litt klesvask og rydding av kjøkkenet. Jeg oppdaterte bloggen før jeg hoppet i bilen. Kl 10.00 var jeg nede på Jæren Sportssenter for min 8. økt med Bodybalance. Deler et langt innlegg om min erfaring på den fronten på søndag.

Etter trening tok jeg en rask dysj og kjørte til Bryne. Der møtte jeg fineste Rita til lunsj på kjøkkenet. Det er alltid en fryd å være med henne og tiden går for raskt når vi er sammen ♥ Etter lunsj gikk turen bort til jobb hvor vi skulle ha et møte kl 13.30. Deretter var det jobb fra 14.30-22.10. Etter jobb hadde jeg en fin samtale med Kathrine før jeg kom hjem til min mann. Noe av det første han kan spørre meg om er «Hvem har du vært på lunsj med i dag da?» 🙂

Fordelen med turnus skjønner dere er mange. Jeg stortrives med det og synes jeg får så mye utav ukene ved at jeg jobber variert. Onsdagen er likevel hellig, den er unik. Håper dere har hatt en fin dag og er klar for helg i morgen. Det er jeg! Vi snakkes mer i morgen. Serietips på tampen: Code Black på TVNorge akuratt i skrivende stund! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.