Skip to content

Nok et Finn.no prosjekt: Lykkes kjoleskap

Posted in Interiør

Hei til dere og god fredag! I dag vil jeg dele nok et Finn.no prosjekt med dere. Delte siste historien bak pianoet vårt, det innlegget finner dere her.
DSC_1646
Jeg har desverre ingen bilder av dette skapet før jeg pusset det opp. Dette skapet var ikke til gis bort, dette måtte jeg betale 1000kr for jeg. Det var orginalt brunt treverk med 3 hyller inni. Skapdør var det også på, den var en ramme av tre med et nydelig farget glass inni. Da jeg fant dette skapet for lenge siden på Finn.no visste jeg ikke hva jeg skulle med det – visste bare at jeg måtte ha det!

Skapet har ingen artig historie som jeg kjenner til. Jeg kjøpte det av et par i Stavanger som hadde arvet det av en gammel tante. Jeg tror det var dette skapet jeg hentet spontant etter kl 22.00 en kveld og hadde problem med å få det med meg i bilen.
DSC_1649
Da skapet var i hus ante jeg som sagt ikke hva jeg skulle gjøre med det. Men så plutselig slo det meg at Lykke trengte å henge kjolene i noe. Hun har de vanlige klærne i kommode på rommet. Dermed røk hyllene og glassdøren av skapet og jeg var i gang. Jeg grunnet skapet først. Deretter ble det malt i fargen hvit lin, det var den fargen jeg hadde i hus. Til oppheng gikk jeg ut i garsjen og fant en gammel sopekost som jeg kappet av passe lengde og presset på plass.
DSC_1648
Ha en nydelig start på helgen dere. Nyt været ute, det er fantastisk høstvær ute akuratt nå! Jeg har akkuratt utført en 30 min trenigsøkt ute i hagen, deler mer om det på søndag. Nå står middag og kos med ungene for tur før det er JENTEKVELD i kveld, kan tro jeg gleder meg! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.