Skip to content

Planlegging av adventskalender til barna

Posted in Jul

Hei og god torsdag dere! I dag er det 12 dager igjen til det er 1 desember og mange spente barn skal snart åpne første luke i kalenderen. Dette året har jeg vært tidligere ute enn andre år og det er jeg glad for! Og dere? Dette er første av mange innlegg i kategorien JUL ♥
DSC_1645
Jeg går for pastell farger til selve utseende. Dette er ikke noe ungene bryr seg om men fordi jeg synes det er fint. Selve kalenderen viser jeg dere når vi har fått den opp. Dette innlegget er mer ment som tips til innhold i gavene.
DSC_1636
Våre barn får annenhver dag. Dette er gavene til Felix, kan varmt tipse om mye fint på Søstrene Grene til ikke alt for dyr kostnad. Ingen tvil om at traktor og biler er det han er opptatt av!
DSC_1635
Lykke sine gaver. Eletrisk tannkost og truser trenger hun, fint å dele trusene opp i flere gaver. Disse julekulene i Frost motiv fant jeg på Disney butikk i København og jeg gleder meg til at Lykke skal få sine egne kuler til å henge på juletreet ♥
DSC_1634
Dette året har vi en fin blanding av gaver, forbruksting og aktivitetskort. Over kan dere se eksempel på sistnevnte.
DSC_1638
Innpakningspapirene har jeg funnet på IKEA og Søstrene Grene.
DSC_1644
Jeg har enda ikke pakket gavene inn men alt er ferdig og klart til innpakking. Tenker jeg må vente lengst mulig med å henge opp selve kalenderen pga Felix kommer nok til å være nysgjerrig kjenner jeg han rett.


Ellers har dagen gått til jobb, treningsøkt, lek med ungene ute etter middag og besøk av onkel Stian mens Lykke var på turn med pappaen i huset. Nå venter litt mer husarbeid før jeg skal hoppe i en etterlengtet dysj! Vi blogges mer i morgen, da deler jeg nok et Finn.no prosjekt med dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.