Skip to content

Smoothie Joe & Juice

Posted in Kosthold

Hei og god lørdag! Det er en stund siden jeg oppdaget hvor god mat og smoothie`s de har hos Joe&Juice. Nylig fikk jeg med meg at de har fått konseptet til Kvadrat og jeg har fått dilla på Avo Shake. Jeg har forsøkt hjemme, den ble ikke like god som orginalen men deler likevel ♥
DSC_1629
Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på min gønne smoothie som du finner her. Om du ikke har prøvd den enda må jeg sterkt få anbefale deg til å gjøre det. Det er en fyldig og mettende smoothie som metter godt!
DSC_1628
Oppskriften til Joe&Juice sin Avo Shake er veldig enkel: Avokado, banan, isbiter og vaniljemelk. Jeg tok 5 store isbiter, 1/2 avokado, 1/3 banan og vaniljemelk til passe tykkelse. Vaniljemelken jeg brukte fant jeg hos kjeden Life. Jeg er på jakt etter å teste en annen variant av vaniljemelk så dersom du vet om en si gjerne ifra til meg.  Denne smoothien er mer som et mellommåltid eller når du er fysen på noe godt. Dersom du ikke ønsker å lage den selv, lov meg at du tester den hos Joe&Juice neste gang du har muligheten til det, du vil ikke angre.

Vi har vært på lek og moro i hallen fra morgenen av, veldig kjekt at så mange kommer å leker! Nå er det innekos, følge i selskap og kveldsvakt på meg. Håper dere får en flott lørdag alle sammen ♥

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.