Skip to content

Tilbakeblikk: Sol og varme

Posted in Hverdagsliv, and Reise

God kveld dere! I disse dager er det fort mørkt og vi merker at gradestokken synker, det er høst og snart vinter. Hver årstid har sin sjarm heter det men sommer er min absolutte favoritt!
DSC_0443
Vi trives svært godt i Spania når det er sommer. Der er vi sikret sol, bading og alt det som hører sommeren til. Når det er kaldt og mørkt ute er det deilig å kunne se i bildearkivet og drømme seg bort en liten stund.
IMG_0888
IMG_2458
DSC_0380
IMG_0908


Jeg sitter her på kjøkkenet svett og mett, det venter en god dysj på meg så fort som mulig. Dagen i dag har vært fin. Etter jobb tok meg og ungene turen ned til oldemor Mildrid, det er alltid koselig! Jeg har også vært nede på Jæren Sportssenter og hatt mine faste tirsdagstimer, digg! Pappaen i huset er bortreist hele ettermiddagen/kvelden med håndballkamp, håper han snart kommer hjem ♥ Ville bare innom å si hei til dere og vi blogges mer i morgen dere!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.