Skip to content

Treningsmusikk

Posted in Treningsglede

Hei søndag og hei til 1. søndag i advent! Jeg tenkte å dele enda et innlegg innen kategorien trening, i dag deler jeg noe av musikken jeg liker å høre på mens jeg trener. Here we go:  _90A5746 Foto: Lene&Helene.

Det er rart hvordan musikk kan påvirke trening, det gjør det vertfall for min del. Skal jeg løpe langkjør eller trene styrke i studio trenger jeg nødvendigvis ikke musikk faktisk. Skal jeg løpe intervaller eller ha treningstime derimot er musikk et stort must! Musikk kan forandre en laber treningsøkt for meg om til en kanon økt. Derfor tenkte jeg å dele noe av det jeg hører på/kjører på mine treningstimer.

♦ Fade,  Alan Walker
♦ Ain’t Nobody (Loves Me Better), Felix Jaehn
♦ I’m Gonna Show You Crazy,  Bebe Rexha
♦ U + Ur Hand, P!nk
♦ The Kids Aren’t Alright, The Offspring
♦ Red Flag, Billy Talent
♦ Savior, Rise Against
♦ We Come Running, Youngblood Hawke
♦ Comatose, Skillet
♦ Still Counting, Volbeat

Håper du planlegger en aktiv uke. Mandag, jeg er klar for deg! Ha en fin søndagskveld. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.