Skip to content

Vår vesle Felix

Posted in Hverdagsliv

Hei og god kveld dere! Jeg kom nettopp inn dørene fra trening og er klar for å hoppe i dysjen øyeblikk. Håper deres uke har startet fint og at du er klar for ny dag i morgen.
DSC_1576
I natt var det morgen kl 04.00 her i huset. Da var det minien som ropte rolig «Mammmaaaa» for så å rope «MAMA» fordi jeg ikke kom. I sengen låg en blid og opplagt gutt og ventet på at jeg skulle ta han opp. Jeg forsøkte med rolig stemme å fortelle at han måtte sove, at pappa sov og at dadda sov. Etter mye frem og tilbake slik ble det enklere å bare stå opp! Men tross mindre søvn har dagen min vært ganske så fin. På jobb i dag var det alt for travelt til å kjenne etter på tretthet og det var i grunnen veldig greit.
DSC_1577
Når jeg ser på disse bildene av Felix kan jeg ikke annet gjøre enn å glemme den dårlige natten og smile. Jeg smelter helt av denne gutten. På bildene forsøker han å synge slik som støresøster, veldig morsomt! Hver gang hun går i gang med å synge, stiller han seg opp rett ved siden av å forsøker etter beste evne å synge med. Nårh han er god ♥
DSC_1578
Nei jeg får komme meg i dysjen for så å komme meg i seng. Takk for alle fine tilbakemeldinger om innlegget jeg la ut på søndag, jeg blir såå glad for at dere likte det! Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Skjønnasen??

    10. november 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.