Skip to content

10 spørsmål & svar

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Hei og god kveld til deg som leser! I dag tenkte jeg å dele 10 spørsmål og svar omkring bloggen og mine tanker om det å blogge. Here we go!
DSC_1238
Synes jeg det er stress å blogge?
Nei. Når jeg bestemte meg for å starte å blogge skulle det være en kjekk hobby for meg, det skulle ikke gå utover barn, hjem og sosialt liv. Husarbeid kan i enkelte tilfelle vike for bloggen, men det handler om at det er så mye kjekkere å blogge enn å tørke støv!

Hvor mange leser bloggen min hver dag?
Det ligger veldig jevnt på ca 200 lesere hver dag og det synes jeg er kjempe gøy!

Koster det penger å blogge?
For min del betaler jeg ca 1500kr i året for å holde bloggen min. Da betaler jeg for 2 stk domener og webhotel. Det er fordi jeg ikke ønsker reklame på bloggen min og jeg ønsker å eige den selv.

Har jeg mottatt noe gratis fordi jeg blogger om det?
Nei det har jeg ikke, da hadde jeg i tilfelle merket det godt. Dere som leser bloggen min skal selfølgelig vite dersom jeg har mottatt noe gratis for å så blogge om det.

Hvem blogger jeg for? 
Jeg blogger for de som synes at bloggen min er et kjekt avbrekk i hverdagen. Det å høre fra kjendte og ukjendte at det er kjekt å følge med på bloggen min er veldig gøy. Og som jeg har nevnt tidligere: Skulle noe som helst på min blogg inspirere, motivere eller være tips til deg som leser, ja da er det ekstra kjekt!

Er bloggen min med på å fremstille en perfekt verden?
Dette punktet kunne jeg nok skrevet et helt innlegg om men det får være en annen gang. Jeg blir selv inspirert av fine bilder kontra dårlige bilder. Jeg blir selv motivert av treningsbilder kontra bilder på sofaen. Jeg blir selv engasjert når mennesker tørr å være seg selv kontra det å følge mengden. På bakgrunn av dette tenker jeg at da må det være likt hos andre. Dersom jeg vil lage et innlegg om interiør fra stuen vårs synes jeg personlig at de bildene tar seg best ut dersom en rydder og tenker på hvordan bildet skal fremstilles. En kan sammenlikne det med å få en megler på besøk før salg av hus. Du vil få beskjed om å rippe ganske mye rot og ting fra rommene nettopp pga det skal fremstilles på beste måte.

Leser jeg blogger selv?
Ja det gjør jeg. Jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om hvilke blogger jeg leser.

Leser mannen min bloggen?
Nei det gjør han ikke. Tror han leser noen ganger dersom jeg deler et innlegg på Facebook.

Har jeg som mål og tjene penger på bloggen min?
Nei det har jeg ikke. Jeg gjør dette fordi det er gøy og en veldig kjekk hobby. Det å blogge for meg er et veldig kjekt tidsfordriv. Så i stedet for å kjede meg mens mannen ser fotballkamp på TV drar jeg heller frem Macen og blogger litt eksempelvis. Jeg blogger stort sett på kveldene fordi jeg er veldig opptatt av at det ikke skal gå ut over familielivet.

Hvilke tilbakemeldinger har jeg fått etter jeg startet å blogge?
Utelukkende positive. Og det skal dere vite, hver og en som har gitt meg positiv tilbakemelding på bloggen min har blitt satt stor pris på. Jeg har ikke fått noen direkte negative tilbakemeldinger men jeg bor i en liten bygd og vet jo at enkelte klarer ikke å la vær å finne noe negativt å si om hva andre gjør og ikke gjør. Det har jeg levd med så lenge at det koster meg ikke en kalori engang. Jeg blogger for DEG som synes det er kjekt å klikke deg innom her og kommer virkelig til å fortsette med det!! ♥

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Alltid like kjekt å lese bloggen din?Et friskt pust i hverdagen. Jeg er nettopp selv blitt ferdig med et lite DIY prosjekt ala Beate Nilsen Lode? Godt fornøyd med meg selv?Så takk for all inspirasjon du kommer med som person, både via blogg og samtaler ellers?

  10. desember 2015
  |Reply
  • Tusen takk for så fin kommentar Gro! 🙂 Gleder meg til å se ditt DIY prosjekt! Ha en fin fredag 🙂

   11. desember 2015
   |Reply
 2. Mari
  Mari

  Når kvelden kommer å roen har senka seg i huset her, tenker jeg ofte, nej nå må jeg inn å se om Beate har skrevet noe idag:) liker bloggen din jeg!

  11. desember 2015
  |Reply
  • Så kjekt at du liker bloggen min Mari! Ha en super helg! Klem

   11. desember 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.