Skip to content

6 ulike forslag til borddekking

Posted in Interiør, and Jul

Hei dere! I dag har jeg veldig lyst til å gi litt tips og inspirasjon til å dekke et bord i disse dager. Jeg har valgt å vise dere 6 ulike varianter, håper du liker det!
DSC_1811

Noe av det jeg liker veldig godt ved å invitere folk hjem er å dekke bord! Det er så kjekt å kunne dekke et bord til gjester. I dag tenkte jeg å vise dere litt tips og inspirasjon til å dekke bord i disse juletider. Enten du skal ha jul selv, ha forening eller bare har invitert noen venner bort for sosialt lag.
Jeg har valgt å bruke hverdags service vårt fra IKEA. Det er helt hvit og enkelt men da er det også enklere å dekorere til.

1. Svart/hvit:
DSC_1809
Her har jeg valgt å holde det enkelt. De små krusene med stor bokstav har jeg kjøpt billig på Søstrene Grene. Sugerør er også fra samme sted. Serviettene er fra Lene Bjerre, kjøpt på blomster butikk på M44. Så enkelt men likevel så dekorativt!

2. Brunt/pepperkake tema:
DSC_1810
Tanken var nok noe her men når jeg ser på bilde nå synes jeg det var litt for mye av det gode selv. Jaja. Har du en enkel hvit serviett kan den legges i midten og legge en pepperkake oppå, det ville vært finere tror jeg!

3. Sølv:
DSC_1806
Å bruke julekuler til å dekorere med er alltid safe! De pynter enkelt opp med å bare ligge på tallerken eller direkte på bordet. Ryddig, rent og delikat! Julekulene er kjøpt på IKEA. Betong stjerne er fra Flittige Fruer og rådyret tror jeg er fra Upstairs Kvadrat.

4. Gull:
DSC_1808
Dette synes jeg ble lekkert! Har fått dilla på gull jeg dette året. Bordplaten unders kjøpte jeg på IKEA. Gullbestikk, serviett og lite juletre er kjøpt billig på Søstrene Grene. Det andre juletreet i gull er fra KID.

5. Tradisjonelt:
DSC_1805
Rødt , hvit og grønt er jul for mange. Enkel men elegangt serviett har jeg kjøpt på Nille. Småkaker og merkelapp er selvlaget. Bordmatten er som tidligere nevnt fra IKEA. Tregrenen er plastikk og kjøpt for flere år siden, men det må være enkelt å få tak i tenker jeg.

6. Gull og grønt: 
DSC_1811
Gull og grønt er en fantastisk kombinasjon spør du meg. Bestikket og det lille grønne treet er fra Søstrene Grene, bordmatten fra IKEA og gull treet fra KID.

Nå er jeg spent, hvilken var din favoritt? Fikk du noen tips? Håper det ♥ Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på. Stor juleklem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

10 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  Nr 6 var min favoritt 🙁

  15. desember 2015
  |Reply
 2. Gro
  Gro

  Nr 3:sølv var min favoritt?Men likte og godt den som var gull. Flink du er?Gleder meg til mandag og se hva du dekker med da?

  15. desember 2015
  |Reply
  • Så kjekk kommentar Gro 🙂 Ja du får vente i spenning til mandag 🙂

   16. desember 2015
   |Reply
 3. Elisabeth
  Elisabeth

  Så fine alle? Men nr 6 var min favoritt?

  15. desember 2015
  |Reply
  • Takk for kommentaren! 🙂 Kan nok vær enig der, nr 6 er også min favoritt 🙂

   16. desember 2015
   |Reply
 4. Lena
  Lena

  4 å 6?

  15. desember 2015
  |Reply
  • Hei Lena, kjekt du legger igjen kommentar 🙂

   16. desember 2015
   |Reply
 5. Mari
  Mari

  Nr 3 var min favoritt⭐️ Så flink du er?

  16. desember 2015
  |Reply
  • Takk Mari, kjekt du likte det 🙂 Ha en fantastisk torsdag, make it a good one!

   17. desember 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.