Skip to content

Anbefaling: Flittige Fruer

Posted in Interiør, and Jul

Hei og god fredag dere! I dag har jeg lyst å tipse dere om en veldig kjekk og inspirerende butikk, nemlig Flittige Fruer sin. Den holder til på Ålgård og er virkelig verdt turen opp!
DSC_1780
Det var min gode vennine Catrine som tok meg med opp. Mens jeg var der ble jeg så glad, inspirert og fant så mye fint at jeg spurte damene bak konseptet om jeg kunne få dele bilder fra butikken på bloggen. De var svært hyggelige begge to, var en god atmosfære hos dem ♥ Her kommer et bildedryss:
DSC_1765
DSC_1766
DSC_1767
DSC_1768
DSC_1770
DSC_1771
DSC_1777
DSC_1776
Jeg fant mye fin pynt, en flott pute og et nydelig skjørt til Lykke. Det jeg likte aller best med butikken deres var kombinasjon av hjemmelaget og interiørvarer fra forhandler. Jeg kan på det varmeste anbefale deg å ta turen opp, du vil ikke bli skuffet! Følg dem gjerne på FB eller Instagram under Flittige Fruer. De har onsdagsåpent mellom klokken 18-21. Adressen er : Ålgårdsveien 22, Ålgård.
Legger med noen bilder til da de hadde MYE fint utenom julepynt:
DSC_1773
DSC_1774
DSC_1772
DSC_1775
Ønsker dere en riktig fin fredag og en god helg. I går laget jeg vellykket julepynt av natron og Maizena, titt gjerne innom for å se resultatet i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

  1. Catrine
    Catrine

    Takk for en kjekke date me deg?

    8. desember 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.