Skip to content

Det beste med julehandelen: Innpakningen

Posted in Interiør, and Jul

God fredagskveld! Det blir et seint innlegg fra meg i dag, vi kom nettopp inn dørene fra julegavehandel. I dag tenkte jeg å dele noen bilder av årets innpakning, det er noe jeg koser meg stort med hvert år ♥
DSC_1784
Jeg er en av de som sier nei takk i butikker når de spør om de skal pakke inn gaver. Det er helt bevist fordi jeg koser meg så mye med å gjøre dette selv. En perfekt kveldstidsyssel for meg er å sitte med mye smånips for så å dille litt med innpakningen.
DSC_1780
Når jeg sitter å pakker inn julegaver synes jeg det har noe nostalgisk over seg. Jeg sitter der og tenker på den personen jeg skal gi gaven til og gleder meg til å glede vedkommende.
DSC_1767
Over på den store pakken kan dere se at jeg har festet på en liten pose med hjemmelaget pepperkaker. Det skal så lite til for å få det litt ekstra fint.
DSC_1772
Over på pakken kan dere se en liten juletrekule. De små julekulene bruker jeg til pynt mens jeg bruker litt større kuler til å skrive til/fra på. Fås billig på IKEA forresten.
DSC_1786
DSC_1763
Hva foretrekker du? Pakker du inn julegavene selv eller i butikken? Jeg får veldig julestemning av å sitte å kose meg med denne aktiviteten. Heldigvis har jeg flere pakker som skal pakkes inn ♥
Håper helgen din har startet fint. Dersom du har barn og ikke har planer for formiddagen i morgen kan jeg tipse dere om å komme på Lørdagstoddlerene leker i Loen. Les mer om hva det er her. Vi holder juleavsluttning i morgen og nissen kommer klart! Tusen takk til Kiwi Nærbø som sponser mandariner og pepperkaker til ungene. Håper å treffe noen av dere i morgen i hallen. Stor klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.