Skip to content

Historien bak sofaen vår

Posted in Interiør

Hei dere! I dag tenkte jeg å dele historien bak vår flotte antikk sofa. Du som leser har også mulighet til at dette vakre møbelet kan bli ditt ♥
DSC_1988
Dette er nok et Finn.no prosjekt. Denne kjøpte jeg for 500 kr av et ektepar i Stavanger. De fortalte at den var en gammel tante sin men at de nå skulle flytte til en leilighet og måtte kvitte seg med den. Jeg  hev meg rundt og var første mann som ringte på den.

Jeg har desverre ingen bilder av den før jeg pusset den opp, men kan fortelle at den var mindre pen. Den hadde et rødt blomster stoff og var brun i treverket. Jeg pusset den ned, grunnet den og malte den 2 strøk med eggehvit maling.
DSC_1989Deretter kjøpte jeg lin møbelstoff på Fargerike Halvorsen på Varhaug. Jeg fikk sofaen trukket om hos møbelsnekker Aarsland på Vigrestad. Jeg synes den er utrolig vakker men jeg har vell egentlig aldri hatt plass til den. Før stod den inne på soverommet men etter vi fikk tredemølle inn der har sofaen ingen plass i huset hvor den kommer til sin rett.

Det er på tide og innse at jeg må selge den videre til en annen lykkelig eiger og dette kan bli deg om du er på jakt etter et gammelt møbel som denne. Om du ønsker mer info om den ligger den ute på Finn.no med kode: 68995345
DSC_1987


Håper dere har en fin romjul og er klare for nyttår som er om allerede 2 dager. Vi blogges før det.

Beate

 

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Charlotte
  Charlotte

  Hei:-) hvor mye fikk du solgt sofaen for?:-)

  7. april 2018
  |Reply
  • Hei! Det husker jeg ikke, men det var mellom 1500-2500. Om jeg la den ut i 2500 men fikk mindre for den. Litt usikker.

   9. april 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.