Skip to content

Hjemmelaget juleøl

Posted in Jul

Hei og god lørdagskveld til alle dere, håper helgen nytes. I dag tenkte jeg å dele bilder av juleølet jeg var med å brygget for noen uker siden.
DSC_1861
Det er noen uker siden jeg var med en hel gjeng fra arbeid og brygget øl hjemme hos selveste norgesmesteren i hjemmebrygging. Jeg har endelig fått satt på etiketter til flaskene, de skal serveres på selveste julaften ♥
DSC_1863
Vi skal ha jul her hjemme i år med min manns familie. Det vil bli ekstra kjekt å kunne by på smaksprøver av hjemmebrygget øl.
DSC_1875
Siden jeg velger å dele bilder av øl på min egen blogg må jeg få pressisere at jeg er helt i mot å fronte det å drikke alkohol sammen med barn. Men en liten smaksprøve er helt innenfor og jeg er spent på om gjestene liker det de får prøve. Synes nesten flaskene er så fine at det blir kjedelig å sprette dem,hehe. Nok en gang, tusen takk til Underbakken for at vi fikk komme hjem til dere og være med på denne prosessen.


Ellers har vi brukt helgen til å få juletreet i garasjen, siste rest av julehandel er gjort og jeg har forsøkt meg på et hjemmelaget pepperkakehus. Deler bilder av det dersom jeg får taket på huset, ser dårlig ut per nå. I dag har jeg og ungene vært i nissebursdag som var veldig hyggelig. Ellers har jeg hatt treningstime nede på Jæren Sportssenter i ettermiddag. Vi har også fått overnattingsbesøk av niesen min Nathalie ♥ Vell nå skravlet jeg meg helt bort. Ha en finfin lørdagskveld!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Me au ska kjøpe tre i dag…hvis dokke ikkje he gjort dæ allerede – så vil æg tipse dokke om og spyle treet godt så sette det til tørk i garasjen et par dager . Dette ska me gjær, då sko evt. Småkryp forsvinne…. Ha en fine søndag. Klem:)

  20. desember 2015
  |Reply
  • Takk for tips, leste det for seint, vi har ikke spylt vårt. Såg faktisk en mini edderkopp på treet når vi pyntet det! Ha en fin søndagskveld Siv, kjekt at du kommenterer på bloggen min, det gjør meg glad 🙂

   20. desember 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.