Skip to content

Hvilke blogger leser jeg?

Posted in Hverdagsliv

Hei! I dag tenkte jeg å dele med dere hvilke blogger jeg leser. Jeg kommer til å fokusere på hva jeg liker ved bloggen og hva som gjør at jeg leser den.
DSC_1238
Å lese en blogg for meg er et lite avbrekk i en travel hverdag. Når jeg leser en blogg sammenlikner jeg det stort sett med å lese magasiner: målet er å bli underholdt, motivert eller inspirert. Her er de bloggene jeg leser ukentlig:

 • Caroline Berg Eriksen:
  caroline-berg-eriksen-for-adax
  Denne bloggen synes jeg har et veldig variert innhold, hun er svært dyktig i det hun driver med og skriver særdeles bra. Hun er flink på merking, har god dialog med sine lesere og har en flott og ryddig blogg. Ekteparet Eriksen har funnet et veldig bra samarbeid og de leverer alltid bra kvalitet på bildene som publiserers. Hennes blogg finner du Her. 
 •  Lene Orvik:
  images
  Lene sin blogg kom jeg helt tilfeldig over. Bloggen hennes liker jeg bare bedre og bedre. Hun går for kvalitet den jenta der og det er tydelig å se hvor hardt hun jobber. Jeg blir veldig inspirert til å pynte meg og kle meg mer opp av å lese hennes blogg. I tillegg er det kjekt å følge med på alt hun er med på, som f.eks kleskolleksjonen med BikBok. Lene virker også til å være en utrolig positiv og glad jente! Hennes blogg finner du Her. 

 • Villa Von Krogh:
  images-4
  Dette er vell den eneste rene interiørbloggen jeg leser. Synes hun har veldig kreative og flotte tips når det kommer til hus og hjem. I tillegg tar hun seg selv lite høytidelig og en drar derfor ofte på smilebåndet av å lese hennes blogg. Dette er og ei dame som fort hiver seg rundt for å male en vegg selv om det mulig ikke var det smarteste å gjøre eller at mannen hennes ikke vet om det. Jeg kjenner meg veldig igjen i hvordan det spontane kreative bare må skje, det kan ikke vente. Hennes blogg finner du Her. 
 • Funkygine:
  images-2
  Hennes blogg kom jeg over via Instagram. Hun legger ofte ut bilde og videoer som er til stor inspirasjon! Dama er knalltøff i både kropp og sinn og jeg digger at bloggen hennes er så ærlig, rett på sak og sårbar på samme tid. Dette er ei dame som elsker trening på en veldig sunn og flott måte. Synd hun ikke blogger oftere enn det hun gjør. Bloggen finner du Her. 
 • Treningsfrue:
  images-1
  Hennes blogg oser treningsmotivasjon og hun fokuserer på trening som en sunn livsstil. Hennes blogg finner du Her. 
 • Eirin Kristiansen:
  images-3
  Dette er ei jente fra Bergen som blogger om hennes liv. Den er delikat i form av flotte bilder, motiverende i form av smarte tips i hverdagn og en glad blogg. En drømmer seg litt bort i hennes blogg. Hennes blogg finner du Her.
   
 • Andre blogger jeg også liker men ikke er innom så ofte er:
  Trines Matblogg, Kriweb, LindaStuhaug. Disse er stort sett rene matblogger og dyktige i sin jobb!

Hvilke blogger leser du? Hva er din favoritt blogg og hvorfor? Del gjerne med oss andre om du leser en god blogg som er verdt et besøk 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.