Skip to content

Hvor engasjert er du i jobben din?

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Hei dere og hei onsdag! I dag har jeg lyst til å dele noen sjokkerende tall med dere. Før du leser videre vil jeg du skal forsøke å gjette hvor mange % som hater jobben sin, er uengasjert på jobb og siste gruppe som faktisk er engasjert i jobben sin. For å hjelpe deg litt så er de ulike tallene: 77%, 16% og 7%. Om du gjetter rikitg legg gjerne igjen en kommentar for da er du god!
_90A5660sh

 

 

Jeg kom over en artikkel, du kan lese mer om den her. Dersom du lurer på fasiten på spørsmålet jeg stilte innledningsvis skal du få dem nå. 7 % hater jobben sin, 77% er uengasjert i jobben sin og 16 % er engasjert i jobben sin. Dette er tall som er hentet fra Norge. For meg blir dette helt feil, det burde vært helt andre tall, hvertfall flere som engasjerte seg.

Hva kan disse talene si oss? Jo det kan fortelle oss om at det finnes en stor andel mennesker som står opp, går på jobben sin, gjør det de skal og får lønnen sin hver måned. Det må i tilfelle være enormt tungt å trist å dra på arbeid hver dag dersom du er uengasjert eller i verste tilfelle hater jobben din.

I artikkel som jeg har linket til over belyser de et vikitg faktum: Problemet med det lave engasjementet er langt mer alvorlig enn at folk kjeder seg på jobb. En direkte konsekvens av lavt engasjement er lavere produktivitet.
DSC_0973
Jeg kan ikke snakke på vegne av andre enn meg selv. Jeg jobber som sykepleier og i min jobb er vi mange, vi er over 50 ansatte som jobber dag, kveld og nattarbeid. Klart det er forskjeller på hvor engasjerte mine kollegere er. Noen kommer på jobb og gjør det de skal og tenker ikke mer over det. Andre viser en enorm glede av å være på jobb og engasjerer seg ekstra for at de gamle skal få en innholdsrik dag. Er du engasjert innen mitt yrke får du høyere produktivitet i form av å gjøre en forskjell for de gamle. Om du har 15 min til overs har du et valg. Du kan velge å sette deg ned i en stol å ta frem en ukeblad, eller du kan ta med deg en pasient ut på en luftetur i hagen. Så enkelt kan det være!

Artikkelen jeg referere til påpeker også viktigheten av å ha en engasjert leder. Har du en leder som har en god drive på jobben vil dette mest sannsynlig smitte over på de ansatte. Er du en engasjert leder vil du også forvente at dine ansatte engasjere seg i jobben, det er helt naturlig.

Jeg er heldig som har en svært engasjert leder. Det skal du jammen meg ha Tove, ditt engasjement er enormt og smitter over på oss som går på gulvet. Du har alltid vært lidenskapelig opptatt av at mennensker med demens skal ha en meningsfull hverdag. Jeg kan virkelig si meg enig i hva artikkelen får frem, det er viktig å ha en engasjert leder for å være engasjert selv!

Det å være engasjert på jobb trenger ikke være en konstant drive i deg. Selv anser jeg meg selv som en engasjert sykepleier men det er klart at vi er bare mennesker. Søvn, sykdom, privatliv, stress, lederskap, for mye arbeidsoppgaver o.l er bare noen punkter som kan gjøre at du ikke klarer å være 100% engasjert til enhver tid. Men dersom du trives på jobb, føler du får utrettet noe i løpet av en dag mener jeg at du øker dine sjanser betraktelig for å være en engasjert arbeider.

Sånn avslutningsvis vil jeg utfordre deg som leser dette. Er du engasjer på jobben din, forsøk å la ditt engasjement smitte over på andre. Er du uengasjert i ditt arbeid, er det noe du kan gjøre selv for å bli mer engasjert, mulig noe din leder kan bidra med i form av kurs eller lignende? Dersom du beklagelivis hater jobben din tror jeg ikke at jeg har andre råd en at du muligens bør finne deg en annen jobb.

Vær engasjert! Ha det kjekt på jobben din, du er der tross alt store deler av hverdagen. Ditt engasjement vil uten tvil komme andre til gode og det er jo bare positivt. Ha en fin jobbdag videre dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.