Skip to content

I love you Desember!

Posted in Hverdagsliv, and Jul

Hei og velkommen DESEMBER! ♥ Jeg er nok en av mange som elsker årets siste måned, nå er den endelig her!
DSC_1591
Det er en ny måned og jeg tenkte å dele nok et innlegg om mine mål for den kommende måneden. Det kan være alt fra ting jeg må gjøre til ting jeg ønsker å gjøre. Kort oppsummert fra november kom jeg i mål med 9/10. Det å starte å lese på en bok har det ikke vært rom for og har derfor ikke blitt prioritert. Du kan lese innlegget mitt om hva jeg ønsket å få utav november her.


Ny måned og nye muligheter. Mine ønsker og gjøremål for desember lister jeg opp nedenfor:

1. Bli helt ferdig med julegavene: Jeg har vært veldig flink dette året og planlagt godt. Det er godt for både lommeboken og stresset, vinn vinn. Jeg har ikke mange gaver igjen og det føles deilig! *håper jeg ikke gav noen dårlig samvittighet nå*

2. Vaske ned kjøkken før jul: Skal jeg virkelig klare å motivere meg selv til noe så kjedelig som dette er jeg nødt for å si det høyt. Jeg øker nå mine sjanser betraktelig for å faktisk gjøre det før julekvelden er her.

3. Dra på julekonsert: Det hører julen til og skaper en fantastisk julestemning! Dette er jeg så heldig å få dra på allerede i ettermiddag sammen med 2 av mine fineste ♥

4. Bake julekaker: Jeg liker svært godt å ha på julemusikk og styre for meg selv på kjøkkenet. Julesortene jeg bruker å bake er: Fingerkrem, pepperkaker, kakemenn, vepsebol og peppernøtter. Dette året tenkte jeg å prøve meg på et slag med sunnere småkaker i tillegg!

5. Kose meg med innpakkning av julegaver: Jeg sier bevisst nei til innpakkning i butikker undervegs i julehandelen. Jeg samler opp gavene og setter meg ned opptil flere kvelder for å kose meg med innpakkning, julemusikk og julekaker. Det er så koselig!

6. Invitere jentene mine på julekos: I flere år nå har jeg samlet jentene mine hjemme til julegrøt. Dette året tenkte jeg å gjøre en vri; i år skal jeg invitere til juletapas har jeg tenkt! Denne tradisjonen er viktig for meg da jeg setter mine venner svært høyt ♥

7. Levere ut julekort ved å ringe på døren: Jeg foretrekker å ringe på døren for å gi julekort. Dermed har en mulighet til å slå av en liten prat i samme slengen i stedet for å legge det igjen i en kald postkasse.

8. Julekos med min lille familie: Årets pakkekalender inneholder mange aktiviteter som vi skal gjøre sammen, gleder meg som et lite barn selv.

9. Juleforening: Vi skal møtes allerede denne uken for å ha årets siste forening. Ekstra stas å kunne kalle det juleforening, en kommer automatisk i god stemning av bare ordet. Pakkelek er selvsagt!

10. Delta på Jæren Sportssenter sin Nissekonkuranse: Det er 5. året på rad at vi arrengerer denne konkuransen og jeg må virkelig anbefale deg å delta! Enkelt forklart: For hver 45min du trener får du 1 klister. Du velger selv om du går for 10, 15, 20 eller 24 klister! Fantastiske premier har det vært hvert år, i år er intet unntak!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  Så koselig bilde av ungene,gleder meg masse til juletapasen 🙂

  8. desember 2015
  |Reply
  • Takk 🙂 Jilt det passte med tapasen, var redd for at du sko jobba te 22. 🙂

   8. desember 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.