Skip to content

Jeg nyter tiden med henne

Posted in Hverdagsliv, and Jul

Hei kjære fine dere! I dag har jeg hatt kvalitetstid sammen med Lykke og merker hvor mye jeg setter pris på å få være i lag med bare henne.
DSC_1986
Lykke er allerede rukket å bli 5 år. Hun blir 6 i sommer og vi får skolejente i hus. Det er rart, vemodig og fint på samme tid. Uansett, i ettermiddag gikk vi julebukk sammen. Det er en hyggelig tradisjon som jeg husker godt som liten jente selv og som jeg ønsker å videreføre til mine barn.

Felix fikk ikke bli med i dag. Han er hakket for liten til å forstå helt hva det handler om i tillegg hadde det vært behov for å hatt full fokus på han store deler av julebukken. I hverdagen vår klarer Lykke seg selv stort sett, mens det er Felix som automatisk får mest oppmerksomhet fordi han trenger mest hjelp/tilsyn. Akuratt derfor merker jeg hvor mye jeg sette pris på bare alenetid med Lykke, at hun få mammaen sin helt for seg selv.

I ettermiddag var det en slik fin tid. Vi storkoste oss sammen og jeg setter veldig pris på alt vi gjør. Jeg nyter at jeg enda er kul nok til å være med. Jeg er ikke i tvil om at det kommer en tid i fremtiden hvor Lykke ikke ønsker å være så mye sammen med meg.

Vi gikk forbi noen gutter i 10 års alderen i dag under julebukken. De kikket på oss og dermed kunne jeg ikke holde meg, jeg klarte ikke å holde meg og sa til dem : «ho,ho». Lykke skjems av meg og slo litt i siden min mens hun sa: «Mamma, stopp det er flaut». De blir så raskt store at det er litt skremmende.
DSC_1986
Jeg ønsker dere en fin mandagskveld videre. Vi blogges mer i morgen dere. Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

One Comment

  1. Catrine
    Catrine

    Så koseligt ??

    29. desember 2015
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.