Skip to content

Luke nr. 1: Julekonsert med mamma&pappa

Posted in Hverdagsliv, and Jul

I går var det første luke i pakkekalenderen for mange små. Lykke klarte nesten ikke å vente, hun var spesielt fornøyd med at hun fikk åpne luke nr 1.
DSC_1705
I pakke nr ventet en liten lapp som jeg kaller aktivitetskort. Lykke kan ikke lese enda og det var godt å ha pappa i nærheten. «Lykke, Mamma og Pappa skal på MGPjr julekonsert» stod det på lappen. Responsen var umiddelbart : «Skal vi til Oslo??».
00_MGPjr plakatbilde1080
Lykke har stor interesse for musikk og ser mye på MGPjr på ipaden. Hun lærer seg sangene og synger de med stor innlevelse. Ønske om å ta meg Lykke på dette kom nok av ideen at hun skulle få gjøre noe med oss to alene uten minigutt. Deilig å kunne gi henne full oppmerksomhet og sette ekstra stas på henne i går ♥
DSC_1711
DSC_1718
DSC_1719
Det var en fornøyd jente i går. Selv kom jeg i julestemning, det var en flott konsert! I dag er det Felix sin tur, jeg er spent på hvordan han reagerer på pakkekalenderen og hvor mye han forstår. Utrolig nok har han ikke rørt noen av gavene enda.
DSC_1707
Ønsker dere alle en riktig fin onsdag! Jeg har en fin, travel og innholdsrik dag fremfor meg. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.