Skip to content

O jul med din glede

Posted in Interiør, and Jul

Hei og god kveld til dere! Tenkte å vise dere noen bilder av inngangspartiet nå som det endelig er julestemning der også! Har vært redd for å sette ut pynt pga været men i går klarte jeg ikke å holde meg lenger.
DSC_1743
Det er ikke så mye som skal til alltid for å få julestemning! Det flotte juletreet med hvit snø på har jeg kjøpt på Floriss Nærbø, såå fornøyd med det!
DSC_1742
Nå ønsker jeg meg snø slik at julestemnigen kan komme til sin fulle rett. Det er ekstra fint med julepynt og julelys utvendig dersom det ligger snø på bakken. Det er lov og håpe ♥
DSC_1744
Håper du har funnet julestemningen, jeg har telt ned lenge til jul. I dag er det 16 dager igjen, å men jeg gleder meg! Dette året skal vi feire julen sammen med familien til Franki og vi skal være her ♥ Ville bare innom for å si hei, vi snakkes mer i morgen. Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.