Skip to content

Samles rundt et bord

Posted in Hverdagsliv, Interiør, and Jul

Hei dere og god tirsdagskveld. I dag tenkte jeg å dele bilder fra et ferdigdekket bord. Det å samles rundt et bord må være noe jeg setter mer og mer pris på ♥
DSC_1865
Foruten om min faste tradisjon med tanteungene mine, har jeg en til som er helt spesiell. Noen få dager før jul, helst så nærme julaften som mulig, inviterer jeg mine nærmeste venniner hjem. Er litt usikker, men tror jeg har gjort det siden 2008 og det er en fast tradisjon som jeg kommer til å ta med meg resten av livet.
DSC_1883
I går kveld var den store kvelden og i år gjorde jeg tradisjonen litt anderledes. I stedet for å servere julegrøt inviterte jeg til at alle skulle komme å være med å lage maten. I fellesskap laget vi pai, kyllingsalat, aioli, rød pesto, stekte poteter, guaccamole og focciabrød♥
DSC_1863
Det var så hyggelig og jeg er alltid litt ekstra rørt og takknemelig etter slike kvelder. Det å få være sammen, snakke sammen, le sammen, nyte god mat sammen, det er så viktig!
DSC_1861
Etter maten overasket jeg jentene med mange pakker og vi hadde pakkeleken. Det var SÅ gøy, det ble høy puls rundt bordet for å si det slik! Det var så gøy å en kveld jeg kommer til å tenke på i lang tid fremover.
DSC_1879
Det går mer og mer opp for meg hva julen handler om. Det å få være sammen, gjøre ting sammen, dele et godt måltid sammen og hyggelige tradisjoner, det er jul for meg. Klart jeg gleder meg til julaften, ikke misforstå meg, men det er noe eget med hele tiden vi er inne i. I stedet for å fokusere kun på den ene kvelden velger jeg å fokusere på hele høytiden merker jeg. Det er jul nå, ikke bare på torsdag. Tusen takk for i går jenter, jeg er kjempeglad i dere!
DSC_1862
Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så flott det var!?Kjekt innlegg,veldig viktig å se på julen som mer enn bare selve julaften??

  22. desember 2015
  |Reply
  • God jul kjære Gro, synd du ikke fekk det te på mandag, men vi tar det igjen. Klem

   23. desember 2015
   |Reply
 2. Catrine
  Catrine

  Tusen takk for en kanon kjekk kveld,lenge siden eg har ledd så mye og hatt det så gøy! TAKK Beate for at du er den du er og eg er heldig som har deg i livet mitt!

  24. desember 2015
  |Reply
  • Takk for så fine ord!

   24. desember 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.