Skip to content

Serietips: The Killing

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere! I dag er jeg nødt til å dele et lite serietips med dere. Jeg er ikke et serie menneske, men denne serien får jeg ikke nok av!
the_killing_season_2_key_art_2012
Kort fortalt handler den om etterforsker Sarah som lever for jobben sin. Hun får en ny partner og det går en stund før samerbeidet mellom dem går bra. Saken de skal løse sammen er et drap på en ung kvinne med navnet Rosie. Det viser seg å være en svært innviklet sak men de gir seg ikke selv om det skjer store utfordringer på vegen for å finne morderen.
the-killing667_0(1)
Serienytt.no skriver: «The Killing er et krimdrama som på en mesterlig måte klarer å forene den klassiske krimgåten med følelsesmessig drama. En frisk motsats til alle episodiske politiseriene hvor en sak løses på 45 minutter. Tempoet er skrudd ned, karakterene står mer i fokus og man suges inn i handlingen som om man stod rett opp i det selv».
Denne serien griper meg først og fremst fordi den er så spennende. Jeg blir overrasket for hver episode hvor bra de har klart å lage denne! Franki er nok veldig lei av å høre meg si: «Bare en til?».
The-Killing-the-killing-19837855-500-400
Vi har sett ferdig 2 sesonger nå og har så vidt startet på sesong 3. Har du ikke sett den og er på jakt etter en ny serie kan jeg varmt anbefale deg å se denne! Ha en god lørdag dere!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.