Skip to content

Slyngetrening: øvelser for bein

Posted in Treningsglede

Det er søndag og det betyr innlegg innen treningsglede! I dag tenkte jeg å vise dere enkle, effektive og gode bein øvelser i slynge. Slynge er perfekt styrketrening om du ønsker en effektiv økt på kort tid.
DSC_1794
Jeg har tidligere vist mine favoritt mage øvelser innen slynge. Tenkte i dag å dele min favoritt bein øvelser ved hjelp av slynge.
1. Utfall i slyngen:
DSC_1776
2. 1 beins knebøy:
DSC_1779
3. Knebøy i slyngen:
DSC_1784
4. Innside lår:
DSC_1785
6. Hofteløft:
DSC_1792
Jeg instrurere slynge 30 min hver tirsdag på Jæren Sportssenter. Er du medlem hos oss, hiv deg gjerne på! Er du ikke medlem hos oss men har lyst på en prøvetime kan du klikke deg inn på hjemmesiden for mer info: Jæren Sportssenter.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.