Skip to content

Spør Franki

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdagskveld! Mens jeg venter på siste brett med julekaker i ovnen tenkte jeg å titte innom  her. Jeg ønsker å få litt gang på dere gjennom kommentarfeltet mitt og tenkte å dra i gang en spørsmålsrunde. Du spør, min mann svarer ♥
IMG_0127
Flaks at min mann ikke leser bloggen min, vet ikke om han hadde godtatt at jeg la opp til dette. Dere kan spør om hva dere vil og jeg kommer til å plukke ut noen spørsmål som min mann må svare på. Han er brutalt ærlig og jeg lover å ikke sensuere noe. Dette kan være en god måte for dere lesere å bli enda bedre kjendt med meg på. Håper du vil legge igjen et eller flere spørsmål i kommentarfeltet! Ha en super lørdagskveld dere!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Hei! Titter innom bloggen din så og si hver dag.
  Det jeg lurer på er om du har fått noen henvendelser i forhold til annonse innlegg? Er dette noe du ser for deg å gjør? Har selvfølgelig lest at du kun gjør dette for din egen del og som hobby. Lurer også på hvordan du finner på nye innlegg hele tiden? Hvilke blogger leser du selv og hvorfor? 🙂

  14. desember 2015
  |Reply
  • Hei Maria og takk for kommentaren din 🙂 Jeg har ikke fått noen henvendelser i forhold til annonse inne på bloggen min. Per dags dato ser jeg ikke for meg å takke ja til noe slikt men jeg skal aldri si aldri fordi det vil bare straffe seg i fremtiden. Personlig liker jeg ikke blinkende reklamer på andre blogger og ser derfor ikke for meg at jeg ville tatt det inn på min blogg. Å få sponset en behandling eksempelvis for å så skrevet et innlegg om det, er mer noe jeg kunne gjort ser jeg for meg.
   Jeg kommer til å laget et eget innlegg om hvilke blogger og hvorfor så følg med 🙂
   Ang mine egne innlegg ligger det veldig naturlig for meg. Jeg er en dame med mange interesser og dermed har jeg mye forskjellig å skrive om. Håper du fikk svar på det du lurte på 🙂 Kjekt du følger bloggen min. God natt 🙂

   14. desember 2015
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.