Skip to content

Velg å fokusere på det positive

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

God morgen dere! Det er fredag, det er helg, det er 6 dager til jul! Vi har alle valg om hvordan vi velger å tenke, vi kan tenke positivt og vi kan tenke negativt. Les om min morgen:
_90A5645b

I dag var en slik kaotisk morgen. Jeg blir vekket til tidens største besjebleie og visste ikke riktig helt hvor jeg skulle begynne med en aktiv gutt på stellebordet. Det gikk fint selv med besj på klær og håndklær. Jeg tenkte jeg fikk raske meg ned å sette på klærne. Vi går ned alle 3 da Lykke roper latterfullt : «Ariel har tisset på gulvet». Ariel er hunden til mine svigerforeldre og vi låner henne noen dager. Da var det bare å legge fra seg besj og starte og vaske på hundetiss.

Denne morgenen ble slik, jeg kunne ikke endre på det. Jeg kunne valgt å være sur, stressa eller vært negativ, men hva hjelper det? Ingenting desverre. Dette skal bli en god dag, tross litt rar start, men det er fordi jeg har bestemt meg for at det skal bli en god dag! Ha en fantastisk fredag dere, nå må jeg hive meg rundt for å rekke alt før arbeid. Tenk positivt – det vil du alltid være tjent med ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.