Skip to content

Barnebursdag planlegging

Posted in Barnerom, DIY, and Interiør

Hei mandag og hei til deg som leser! Jeg er i full planlegging av barnebursdagen til Felix. Tema er traktor, gull og grønt. Å planlegge bursdager er noe av det kjekkeste jeg vet om!
DSC_2094
Siden Felix enda ikke kan velge tema for bursdagen sin har jeg forsøkt å velge det jeg tror han liker best. Han er svært opptatt av traktorer om dagen og da ble valget enkelt.
DSC_2095
Jeg storkoser meg med å dille med slike ting og synes det er veldig gøy. Felix fyller 2 år førstkommende fredag og dette skal feires i helgen!
DSC_2093
Serviettene er fra bloomingville. Kronene og ballongene er fra Søstrene Grene. Girlanderen er kjøpt på denne nettsiden. Muffinsformene er fra Upstairs.
DSC_2102
Håper dere har en fin ukestart. Jeg står på farten til trening. Ellers skal jeg ordne litt mer til bursdagen og til badet vårt. Gøy med fridag! ♥ Og du? Hva syns du om bilde til logo i stedet for navnet mitt? Jeg klarer ikke å bestemme meg om det ble litt for mye av det gode. Ja eller nei til bilde på fremsiden min? Takker for svar 🙂 Ha en fin mandag!

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Likte kjempe godt bilde?
  Glede oss til traktor selskap?
  Ha en fin dag kjære du?

  18. januar 2016
  |Reply
  • Takk for tilbakemelding! Ja det blir gøy med selskap, ses på fredag 🙂

   18. januar 2016
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Ja til bildet ☺

  18. januar 2016
  |Reply
  • Takk for din tilbakemelding. Ha en fin tirsdag Maria 🙂

   19. januar 2016
   |Reply
 3. Siv
  Siv

  Hei 🙂
  Kjempefint bilde 🙂 men likte bedre sånn du hadde det, virket mer ryddig og passet bedre til bloggen din. Så du får nei fra meg.

  Ellers så gleder vi oss til selskap på søndag 🙂 klem

  19. januar 2016
  |Reply
  • Takk for tilbakemelding, eg holde nok mest med deg, eg syns det var litt forstyrrende å komme inn på bloggen nå pga det store bilde men er mulig en vanesak og.. Eg får se hva eg gjør med det 🙂 Ha en fin onsdag, snakkest på søndag 🙂 Klem

   20. januar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.