Skip to content

Det var så nære Norge

Posted in Hverdagsliv

God fredagskveld! Tipper jeg ikke er alene som har sittet klistret forann tv skjermen siden klokken 18.30. Norges herre landslag har spilt semifinale, det er stort folkens!
DSC_2124
Etter 52 minutter spilt kamp hadde jeg og mannen stor tro på at Norge kom til å vinne. De var rolige, hadde en knapp ledelse og spillet bra handball. Dersom du ikke såg kampen slippes bomben nå: Vi ble slått i 10 siste sekunder av ekstraomgangene med 1 mål mot Tyskland. Det var så nære så nære!!
DSC_2122
Det er lov å være skuffa pga resultatet. Likevel må det sies at Norges Herrelag har gjort sitt beste mesterskap gjennom tidene.
DSC_2125
Onsdags kveld slo Norge ut Frankrike og gikk til semifinale. Ingen hadde på forhånd trodd det var mulig og det ble dermed svært spesielt å være vitne til. Selv var jeg på jobb og såg slutten av kampen sammen med mine pasienter. Jeg gråt av glede og stolthet da det gikk opp for meg at Norge var i semifinalen. De hadde slått ut selveste Frankrike! Det er så stort! Så selv om det ikke skal spilles om gull eller sølv for Norge i dette mesterskapet, er jeg optimistisk på bronsemedaljen. Uansett skal vi være stolte over hva handballherrene har utrettet nede i Polen.


Det er fredag og endelig helg! Jeg skal arbeide ekstra i morgen tidlig. Så i morgen klokken 15.00 tar jeg helg. Jeg er nødt å arbeide inn en vakt siden mannen skal være så mye bortreist fremover. Ellers skal vi samles en hel gjeng i morgen kveld til julebord. Vi er 8 par som har julebord i januar, såå kjekk tradisjon ♥ Ungene skal sove hos sin farmor, håper Felix er helt frisk i morgen. Håper dere har en fin helg i vente, nyt den uansett hva du skal gjøre. Vi blogges mer i løpet av helgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.