Skip to content

DIY Bryllupsdekor til bordene

Posted in Bryllup

I dag tenkte jeg å dele med meg enda et innlegg innen kategorien Bryllup. Til vårt bryllup laget jeg bord pynten selv. Tema er papirblomster, hermetikk, maling og rubòns. Håper du liker det og håper at du finner noen tips som du kan få nytte av.
379
Bilde over er tatt av fotograf Cathrines Foto.

Til vårt bryllup var de fleste detaljer planlagte og ikke tilfeldige. Jeg vet hva jeg liker og elsker når ting er gjennomført. I tiden før bryllupet husker jeg hvor mye jeg koste meg med all planlegging og laging av pynt. Jeg anser meg selv som kreativ og har evnen til å se for meg hvordan ting blir. Til bryllupet vårt var intet unntak; det aller meste er håndlaget av meg.
IMG_0829
Over kan du se bilde av ulike hermetikk bokser. Jeg samlet en liten stund på flere ulike størrelser. Til å få av all limrester på hermetikk boksene brukte jeg plasterfjerner fra apoteket, det funket veldig godt! Jeg malte boksene i 2 ulike farger, en dus rosa og en dus grå/brun.
IMG_0828
Boksene måtte ha 2 strøk med maling. Det arbeidet som var mest tidkrevende ser dere på bilde over. Dette er såkalte rub on, noen merker som minner om tattoeringer. De skal skrapes over på det området du skal bruke de på. Pga riller i hemetikk boksene var dette svært tidkrevende. Men resultatet ble i mine øyner så nydelig at det var verdt hver eneste time!
IMG_0876
I halvparten av hemetikkboksene kjøpte jeg runde isopor baller som jeg presset oppi. Jeg kjøpte inn en god del papirblomster som brukes innen hobbyen scrappbooking og kortlaging. Disse papirblomstene har en tynn stål trå som stikker ut som stilk, det var bare for meg å klippe dem til å stikke ned i isoporen.
IMG_0878
IMG_0877
IMG_3556
I kirken hadde jeg også malte og dekorerte hermetikk bokser på hver sittebenk. Så enkelt men likevel så nydelig detalj!
IMG_0869
På de store tønnene våre over har jeg laget blomstene av dopapir! Jeg kjøpte hønsenetting og formet en stor ball oppå tønnene og festet deretter 150 dopapirblomster på hver tønne. Det var mye arbeid men jeg fikk god hjelp til å brette dopapirblomstene av mann og gode venniner ♥
IMG_0870
Tenk at dopapir kan bli så fint. Ellers brukte vi også mye friske roser oppi mellomstore hermetikk bokser. Det kan du se på bilde under i bakgrunnen.
IMG_3739
Over på bilde ser du også bordkortene som jeg lagte, tenkte å lage et eget innlegg om de. Håper du fant noen tips i dette innlegget. Ikke vær redd for å spørre dersom det er noe du lurer på. Dersom du er så heldig og planlegger ditt eget bryllup har jeg et godt råd til deg: nyt alle faser av det, også planleggingen! Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Henriette skjæveland
  Henriette skjæveland

  Hvor kjøpe du disse «tatoveringene»? Lurer på å gjøre noe lignende i mitt bryllup

  15. februar 2016
  |Reply
  • Hei Henriette! Jeg kjøpte dem på en nettside men husker ikke akuratt hvilken ;( Men når jeg googlet «rub ons weeding» fikk jeg opp mange fine. Lykke til med forbredelsene 🙂 Beate

   15. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.