Skip to content

Fridag mitt i uken

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser og god torsdagskveld. I dag har jeg hatt en kjempedigg fridag før arbeidshelg. Det føles alltid like godt med fridag midt i uken ♥
image
Det beste med å arbeide turnus er uten tvil fridagene vi får midt i ukene i forbindelse med arbeidshelg. Jeg arbeider 3. hver helg og da har jeg alltid fri torsdag før helg og enten mandag eller tirsdag etter helg. Å ha fri på en vanlig hverdag synes jeg har mange fordeler:

  • Du får et avbrekk i uken. Jeg kunne per nå ikke tenket meg å arbeidet 07.00 – 15.00 hver dag. Det er deilig hver uke nå onsdagen kommer og jeg skal på kveldsvakt, nettopp fordi vi slipper å stresse tidlig på morgenen.
  • Du vet at stort sett alle andre er på jobb men du får nyte en fridag.
  • Du er mer effektiv! På en fridag midt i uken kontra en lørdag får jeg unnagjort mye mer innen husarbeid, trening og ærender nettopp fordi det går fortere å gjøre det på egenhånd uten hele familien på slep.
  • Får trent fra morgenen av. Det er absolutt min favoritt tid å trene på og jeg nyter fridager ofte med en morgenøkt.
  • Tid til velvære med god samvittighet. Hudpleie, frisør eller massasje er eksempler på det. I en travel hverdag tillater jeg meg ikke å unne meg slike frynsegoder på ettermiddager/kvelder da disse er fullt med andre familierettet aktiviteter. Nettopp derfor er det ekstra deilig å kunne gjøre det en formiddag midt i uken i stedet!
  • Tid til mer sosialt: Jeg er heldig som har flere venniner som enten arbeider redusert, turnus eller er hjemme i permisjon. Det er ingen tvil om at det er lettere å treffes jevnligere på dagtid kontra kveldstid.
  • Kan gjøre som jeg vil! Om det innebærer å ta ungene fri fra bhg eller gå lang tur på stranden så er det deilig å vite at jeg har rom for å gjøre som jeg vil.

I dag har vært en fin fri dag. Jeg startet dagen i sengen med mine 2 små etterfølgt av en god frokost. Jeg leverte dem sent i barnehagen og gjorde meg klar til trening. På trening i dag har jeg testet 3 ulike tester, gleder meg til å dele med dere. Rett etter trening hoppet jeg gjennom dysjen for så å møte flotte Kathrine til lunsj på Bryne. Vi skravlet så mye at 2 timer bare fløy avsted. Etter lang og deilig lunsj var Kathrine med meg til Modena for å titte på gulvfliser til badet. Nå skjer det endelig ting når det kommer til badet og jeg skal selvfølgelig dele bilder med dere underveis i prosessen.

Etter flisetitting var det tid for å hente ungene og starte på dagens middag. Etter middag var jeg med Lykke på turn før kveldsstell og legging stod for tur. Mannen i huset er borte for å spille handballkamp. Resten av kvelden skal jeg slappe av og legge meg tidlig, ble en veldig kort og dårlig natt som var.

Ellers må jeg få takke for alle fine kommentarer på innlegget mitt om kjoler. Jeg er overveldet over så fine ord og hvor mange som har lest det innlegget. Over 1600 personer har lest innlegget som gjør at jeg havnet på Norges topp bloggliste igjen. Denne gangen var jeg på 105 plass av totalt 200. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er opptatt av å være på blogglisten, men synes likevel at det er gøy. Det som driver meg og bloggen min er faktisk mennesker som blir glad av å lese bloggen min, det gleder meg. Takk for at du tar deg tid til å titte innom bloggen min, det gjør meg veldig glad ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.