Skip to content

Gratulera med dagen Felix

Posted in Hverdagsliv

I dag er Felix sin 2 års dag. Gratulera så mye min kjære gode gutt ♥
DSC_0549
Du er helt klart en sjarmør og du lurer de fleste med smilet ditt. Du er flink til å leke med deg selv. Du er glad i å være sammen med andre mennesker. Du liker veldig godt å være ute og leke. Du trivest godt som lillebror og elsker å være med søsteren din. Du er veldig sta og vet allerede veldig godt hva du vil. Du er veldig glad og ler ofte. Du kan ikke sitte i ro i et eneste måltid. Du liker å tegne. Du elsker alt som har med traktor, bil og brannmann Sam å gjøre. Du er glad i å lese bøker. Du er glad i å remse opp navn. Du er glad i kosen din gogo og passer særdeles godt på den. Du er en gave vi fikk for allerede 2 år siden. Du er helt fantastisk Felix og jeg kunne ikke vært mer stolt over deg. Du får meg til å le hver dag! Du får meg alltid til å føle meg takknemlig. Vi er så inderlig glad i deg og gleder oss til å vise det ekstra gjennom hele dagen din i dag. Gratulera med dagen min kjære vesle Felix.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  Hipphurra for gode Felix??

  22. januar 2016
  |Reply
  • Takk og takk for dere kom 🙂

   23. januar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.