Skip to content

Guttebursdag : Bursdagsbordet

Posted in Barnerom, and Interiør

Hei til dere og god helg. Det blir mye bursdag her inne på bloggen nå, håper dere overlever det. Vi feiret Felix i går med gode venner og jeg tror alle storkoste seg. Felix hadde hvertfall en super dag!
DSC_2105
Tema var helt klart traktor. Jeg tok utgangspunkt i det han liker aller best og brukte lekene hans som bordpynt. Fargene ble naturlig grønt, hvit og gull. Her kommer et bildedryss av bordet:
DSC_2098
DSC_2100
DSC_2097

DSC_2094
DSC_2108
DSC_2093
Tallerkene er fra Nille. Servitter fra Bloomingville. Sugerør fra Ikea. «Hipp Hurra» merkelapp til sugerør fra Upstairs. Hellium til ballongene er også fra Nille, genialt! Ballongene hadde jeg hjemme. Kronene er fra Søstrene Grene eller var det Upstairs.

Huset er enda kaotisk da jeg ryddet bare det aller verste i går. Dagen i dag går med til å rydde resten og gjøre klart til familieselskap igjen i morgen. Mannen i huset er i Oslo og kommer akuratt hjem til selskapet i morgen ettermiddag. Vi blogges mer i morgen, men da skal jeg holde meg tro til søndagsspalten: trening 🙂 Ha en nydelig helg dere! Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.