Skip to content

Julen er nå ryddet bort for denne gang

Posted in Interiør, and New in

Selv om det er noe vemodig at all julepynt og juletre forlot stuen vårs i dag, er det litt deilig og ta frem igjen pastell fargene. Det gir meg en liten påminnelse om at vi sakte men sikkert går mot lysere tider!
DSC_2005
Like før jul var Felix litt for hard mot sofabordet vårt i tv stuen og det ble ødelagt. Dermed kjøpte jeg dette, veldig fornøyd!
DSC_2007
DSC_2008
DSC_2009
På bordet i dag la jeg en gammel liten blå duk som min kjære mormor hadde den gang hun levde. Fint å kunne bruke noe som hun har brukt. Min kjære mormor var svært opptatt av gjenbruk og det var hun som lærte meg og jakte etter skatter på fretex ♥ *gode minner*
DSC_2010
All kobber jul er nå pakket ned til desember, fint å ha tilbake pastell fargene mine.
DSC_2004
DSC_2006
DSC_2012


I dag skulle jeg vært på jobb men ble hjemme med ei lita syk Lykke stakker. Hun var bedre allerede i ettermiddag og vi ble enige om at hun mest sannsynlig kunne gå i barnehagen igjen i morgen. Dagen har derfor gått med til å pleie henne og rydde ut julen her hjemme. I tillegg har vi kjøpt nytt badekar i dag så nå blir det fart på badet oppe, gleder meg!!

I morgen er det forhåpentlig jobb igjen før det er frihelg med ungene. Mannen reiser bort i helgen med håndballguttene sine. Hva med dere,  har dere noen planer for helgen? Jeg gleder meg til i morgen kveld, da kommer kjekkeste Catrine på besøk ♥ Ha en fortsatt fin torsdagskveld dere.

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kjempe fint Beate!?Kor er bordet kjøpt hen?

  7. januar 2016
  |Reply
  • Takk Gro 🙂 Det er kjøpt på Jysk. Snakkast i mrg 🙂

   7. januar 2016
   |Reply
 2. Siv
  Siv

  så fint! Det ligna på dæ bordet æg he sitt på på bohus, å he lyst å kjøpe 🙂 Litt lite dæ bordet me he nå… 😉 I helga så skal Isabel spela håndballkamper og så ska me i selskap te mine kjære moster unger på Undheim 🙂 Kosa dokke i helga! klem

  8. januar 2016
  |Reply
  • De hadde flere fine på jysk og best av alt til en rimmelig penge! Hvor er det håndballkamper? Kanskje vi skulle kommet å sett på henne 🙂 Klem

   8. januar 2016
   |Reply
 3. Siv
  Siv

  Åja, må kanskje sjekke ut jysk au? Såg dæ litt seint, håndball kampene var i Orrehallen i dag?

  9. januar 2016
  |Reply
  • Ja sjekk ut jysk, mye fint der! 🙂 Ha en fin kveld, hels Ronny 🙂

   9. januar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.