Skip to content

Lørdagskos fra morgen til kveld

Posted in Hverdagsliv

Hei dere kjære lesere. Håper helgen deres har vært fin frem til nå og at dere har det bra. Jeg er handballtrenerfrue i helgen og dermed alene med de beste jeg har, nemlig ungene ♥
DSC_2011
I dag har jeg og ungene hatt en riktig så fin lørdag. Vi ble nødt for å legge opp til inneaktiviter hele dagen pga det kalde været ville ikke gjort godt for mine barn i dag. De er begge litt snufsite og har litt natthoste – da er det ikke noen hensikt å gjøre det verre.
DSC_2003
Vi satte oss i bilen i formiddag og kjørte mot Bryne. Ungene fikk bestemme hva vi skulle, de ville leke inne på M44. Det passet meg helt fint da jeg hadde noen små ærend der. Da vi kjørte derfra ønsket Lykke å spise på McDonalds og vi tok derfor turen videre til Kvadrat. Utrolig nok gikk det kjempefint, vi hadde en fin veksling av «kjedelige» butikker og «kjekke» butikker. Vi var hjemme rett over 19.00 så da var det bare å få ungene i seng.
DSC_2010
Jeg har laget meg noe digg lørdagskos som jeg skal kose meg med i kveld, deler med dere dersom det blir vellykket. Resten av kvelden skal jeg slappe av og sette meg ned å lage et nytt slynge program til tirsdag. Ønsker dere alle en fin lørdagskveld. Vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.