Skip to content

Min daglige hudpleie

Posted in Skjønnhet & Velvære

God onsdag dere, for en nydlig flott dag vi har! I disse dager smører vi barna våres med kuldekrem og tar godt vare på huden deres. Hvor flinke er vi egentlig til å ta vare på vår egen hud i tillegg? Jeg deler i dag min daglige hudpleie og noen tips på vegen.
DSC_2001
Jeg er heldig som har en søster som er utdannet hudpleier og vet hva hun snakker om. Jeg forsøker å få til 3 årlige hudpleie behandlinger hos henne. Men som Lene selv sier er jeg nødt til å gjøre en liten innsats hjemme på mitt eget bad hver dag.

Da jeg begynte med hudpleie for 4 år siden var jeg veldig tydelig på at det måtte være enkelt for meg og bruke samtidig som det skulle ta minst mulig tid. Jeg har sammen med Lene funnet frem til 3 produkter som jeg bruker hver dag og er super fornøyd med både produktene og at det tar så liten tid.
DSC_2006
Gentle Cleanser er en rens. Den har vi i dusjen, brukes av både meg og mannen. Den bruker jeg i fjeset hver dag og den er veldig enkel i bruk. Tar bare en  ørliten dæsj i hånden og jobber inn i ansiktet ca 30 sekunder og skylder av. Stort pluss at den er veldig drøy i bruk, holder nesten for et helt år denne flasken.
DSC_2007
Denne bruker jeg som steg nr 2, rett etter huden er ren av rensen. Dette er en lett hydrogel som motvirker uren hud, rødhet, pigmentfleker blant annet.
DSC_2012
Som 3 og siste ledd bruker jeg denne fuktighetskremen. Er det noe jeg hører min søster si når det kommer til min hud så er det «fukt, fukt og fukt». Så fuktighet til ansiktet er et must!

Jeg har ingen tro på at disse 3 produktene skal gjøre at jeg ser ut som en 20 åring resten av livet, jeg vet bedre enn det. Men for meg handler hudpleie om å legge det beste grunnlaget for å ta i mot forandringer som skjer naturlig med alderen. Jeg har veldig tro på at jeg vil få igjen for dette når jeg blir eldre ellers hadde jeg ikke brukt penger på det.

Som et lite tips på slutten vil jeg dere skal lære av mine feil. For noen år tilbake gikk jeg mye turer i minus grader uten å beskytte huden mot kulden. Resultatet ble mye skader i underhuden i form av sprengte blodkar. Så vær flink å bruk solfaktor året rundt og kuldekrem om vinteren. Håper du fikk plukket opp noen tips. Ha en nydelig onsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.