Skip to content

Mine treningsmål 2016

Posted in Treningsglede

Uansett hva du trener er det viktig med mål. Det kan være ukesmål, månedsmål eller årsmål. Det jeg garanterer deg ved å fokusere målrettet er at du vil holde motivasjonen oppe lengre. Her er mine hovedmål for det nye året!
_90A5795
Bildene er tatt av : Lene&HeleneFoto. Alle klær og sko på bildene er kjøpt på G-sport avd. Klepp. 

◊ Løpe Maraton! Jeg har meldt meg på, dette skal skje i august i Stavanger. Jeg var usikker ved påmeldig og valget ble derfor halvmaraton men jeg er vel overbevist om at helmaraton hadde blitt den største utfordringen for meg. Hvem vet, gjerne jeg bytter til hel? Uansett hel eller halv, jeg skal løpe mitt aller første Maraton!

◊ Trene mer langløp, over 10 km. Jeg foretrekker ofte kort og gjerne intervalløkter innen løp, men blir nødt for å løpe lengre distanser i året som kommer for å løpe meg klar til maraton.

◊ Fortsette med Slynge og Bodypump hver tirsdag.

◊ Fortsette å prioritere BodyBalance 1 gang i uken, jeg har så tro på den treningsformen!

◊ Trene minst 5 økter hver uke.

◊ Som et lite tilleggsmål ønsker jeg å gi dere lesere enda mer variasjon hver søndag i året som kommer. Jeg har derfor mange klare tanker og ideer på hva jeg ser for meg skal komme på bloggen innen kategorien «Treningsglede».
_90A5811
Jeg ønsker deg som leser en flott og aktiv uke i den som kommer. Vi blogges.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.