Skip to content

Nyt vinterværet!

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere, det er allerede onsdag! Det er nesten ikke til å tro hvor flott vintervær vi har om dagen. NYT!
DSC_2088
Blå himmel, sol, hvite veger og glade barn i akebakken. Det er så deilig og ikke minst nydelig ute om dagen, måtte det vare lenge til!
DSC_2091
Det er så mye flott å ta bilde av ute i disse dager men jeg kom meg ikke særlig langt ser dere. Jeg er inni en periode med mye som skal gjøres både hjemme og jobb. Så da får det være godt nok med bilder av huset vårt. Det er i disse dager jeg ville gått på fotokurs og lært mer om hvordan en utnytter lyset og tar bedre utebilder. Det får bli en annen gang.
DSC_2103
Lekestuen i hagen med snø på taket. Det er svært uvanig at vi har så «fin» vinter så det er bare å nyte!

Jeg har brukt formiddagen til å dekke bursdagsbord og startet så vidt med pynte delen. Timene fyker fra meg når jeg holder på med slikt, jeg koser meg særdeles mye! Jeg rakk derfor ikke Bodybalance timen min kl 10.00 i dag og tenker jeg hiver meg på tredemøllen oppe straks i stedet! Ellers jobber jeg 13.30-22.15 i dag og dermed var denne dagen også forbi.

Håper du har det bra, har du mulighet til å være noe ute i dette været anbefaler jeg deg å legge fra deg mobilen for å faktisk gjøre det. Nyt vinteren, den viser seg fra sitt beste akuratt NÅ ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.