Skip to content

Nytt og gammelt til soverommet

Posted in Interiør, and New in

Hei til dere og god torsdagskveld! Tenkte å vise dere litt bilder fra soverommet. Jeg har nylig kjøpt meg 2 store hotellputer og funnet frem et nydelig gammelt gulvteppe fra min mormor ♥
DSC_2119
På soverommet vårt har vi en mørk brunfarge på veggene. Den gir en god og lun stemning. Nylig var jeg innom på Princess og da de store hotellputene var på tilbud slo jeg til! Ikke bare er de fine men også veldig praktiske siden vi har tv på soverommet.
DSC_2121
DSC_2118
DSC_2120
Dette nydelige broderte stykket dere ser over bruker jeg som gulvteppe på min side. Egentlig usikker om det er en veggduk men det betyr lite, det ble kjempefint på gulvet. Det fant jeg oppi esken med duker fra min avdøde mormor. Kjekt å kombinere nytt å gammelt.
DSC_2113
DSC_2108
Ha en fortsatt fin kveld dere. Jeg skal snart finne sengen da det ble minimalt med søvn i natt som var. Lille Felix er blitt syk stakkars. Håper han kommer seg fort, ikke kjekt med syke barn. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Kjempe fint Beate!?Lun og koselig stemning til soverommet?God natt.

    28. januar 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.