Skip to content

Q & A

Posted in Hverdagsliv

God tirsdagskveld! Tenkte å gjøre et spørsmål med svar innlegg til dere i kveld. Håper du liker det.
_90A5645b
Hva gjør du akuratt nå? Jeg sitter svett etter trening, på kjøkkenet og skriver til dere. Jeg er super dårlig på å gå i dysjen like etter jeg kommer hjem, vaser fort med slike ting som dette før jeg drar meg selv opp på badet.

Hva er det siste bilde du la ut på Instagram? Det var et bilde av påmeldingen til Stavanger Maraton som skal skje siste lørdag i august.

Hvem snakket du sist med i telefonen? Det var med ei fra jobb, måtte gi en beskjed på veg hjem fra jobb i dag.

Hvor høy er du? Jeg er hele 154 cm. Mange blir overrasket av at jeg ikke er høyere.

Er foreldrene dine skilt eller gift? Mine foreldre gikk fra hverandre da jeg var rundt 5 år. Det er en situasjon som ikke er uvant for meg og det går helt fint.

Hva er ditt favoritt antrekk? Treningsklær uten tvil!

Hva er din beste egenskap? Jeg er positiv.

Hva er din verste egenskap? Jeg kan være for ærlig!

Drikker du kaffi? Jeg har aldri smakt kaffi og har heller ingen behov for å prøve det. Jeg liker ingen annen varm drikke så ser heller ikke for meg at kaffi er noe som jeg ville likt.

Hva har dagen din gått til i dag i store trekk? Frokost, levering i barnehage, jobb, litt øving av nytt Bodypump program, hentet ungene igjen, laget middag, lekte hjemme med ungene, vært på Jæren Sportssenter og hatt mine treningstimer. Og nå sitter jeg her og oppdaterer dere 🙂

Hvilke radiostasjon hører du på? Radio Norge!

Vil du ha flere barn? I teorien kan jeg bare få 1 til barn pga jeg har vært gjennom 2 keisersnitt. Men ja fra min side er det ønskelig med 1 til barn mens mannen ser seg veldig fornøyd med de 2 som vi har.

Foretrekker du havet eller basseng? Basseng! Uten tvil. Men det skal sies at etter raketten Felix kom til verden har stranden blitt en kjekkere plass å være.

Hva bruker du helst penger på? Som vertinne bruker jeg lett mye penger. Jeg unner meg også å bruke penger på reiser og opplevelser.

Hva er ditt favoritt program på tv? Jeg ser veldig lite tv så her må jeg faktisk tenke meg om litt. Akuratt nå har jeg ingen jeg kommer på, men jeg er stor fan av 71g Nord.

Hva er den beste tv serien du har sett? Game of Thrones uten tvil!

Hvordan imponere man deg? Ved å være seg selv, være positiv og det å være den beste utgaven av seg selv.

Fortell 3 ting om deg selv som leserne dine antageligvis ikke vet om deg? Jeg elsker is! Mitt navn skulle egentlig vært Berta, heldigvis slapp jeg det. Jeg hater å barbere leggene.

Er du sosial? Jeg er veldig sosial. Setter derfor veldig pris på å turnuslivet som gir mer fleksibilitet i hverdagen til å omgås med venner.

Hva er din verste uvane? hmm, må være at jeg biter negler når jeg kjeder meg.

Hvor ofte trener du? Gjevnt over trener jeg 5 økter i uken. Da har jeg en fin balanse mellom kondisjon, styrke og bevegelighet.

Er du glad i å laga mat? I hverdagen kan jeg ikke skryte på meg avanserte middager men når vi inviterer til noe slag liker jeg det veldig godt. Jeg er ikke spesielt flink men føler jeg mestrer stort sett det jeg forsøker nettopp fordi det finnes så mange gode oppskrifter og fremgangsmåter der ute.

Hvordan er du som mamma? Streng men omsorgsfull er nok de ordene som beskriver den rollen best.

Hvilke rolle har du i venninegjengen? I venninegjengen min vil jeg tro at jeg har rollen som planleggeren og intiativtakeren. Som oftest jeg som drar i gang sosiale lag med stor glede.

Hva skuffer deg? Mennesker som er ute etter å gjøre livet dårlig for andre.

Hvem fikk du sist en fin sms av? Det var fra min kjære vennine Maya i går. Og den ble jeg så glad for. Det stod: «Godt Nyttår! Eg må ha drømt om deg i natt eller noge sånn. Jaffal tenkte eg på deg. Du er god, Beate. Me snakkes snart ♥».

Hva ville du gjort med pengene dersom du vant mangfoldige millioner? Da ville jeg at vi skulle tatt 1 års permisjon fra «livet» vårt hjemme på Nærbø. Ville tatt med meg familien min ned til et fattigt sted og bygget opp en skole eller et barnehjem. Ellers ville jeg spart en god del, brukt litt på venner og familie og evt investert i eiendom.

For eller imot silikon? Todelt. I mot dersom hovedformålet er å finne seg selv, få bedre selvtillit og fordi du tror at kjæresten liker deg bedre etter inngrepet. Jeg er for dersom vedkommende sliter med eget selvbilde fordi brystene henger langt nedover magen eller gjerne ikke har noe i det hele tatt. Så må det legges til at det er grad av silikon også. Dersom resultatet blir naturlig er det fint fremfor at det blir for mye pupp om dere følger tankegangen min.

Hva skal til for å glede deg? Trenger ikke være rare greiene, stort sett dreier det seg om helt hverdagslige ting. At kolleger smiler og sier god morgen når du kommer på jobb. At mannen rydder utav oppvaskmaskinen fordi han vil bidra, ikke fordi han blir bedt om det. At ungene er blide og fornøyde. En liten sms om hvordan jeg har det. En kommentar fra dere. En uventet oppmerksomhet. Barnevakt slik at det er mulig og sove lenger enn til kl 06.00. Enkelt å greit: små hverdags gleder ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.