Skip to content

10 Q & A

Posted in Hverdagsliv

Det er onsdag allerede, hei hvor tiden går. Det er litt vårstemning ute i været om dagen, deilig! I dag tenkte jeg å gi dere 10 kjappe spørsmål og svar.
image

 1. Hva skal min onsdag gå til?
  Jeg har hatt en lang morgen med barna, god frokost etterfølgt av å følge dem til barnehagen. Vi tok sparkesykklene i dag også, Felix er helt i ekstase hver gang vi sparker bort, *små gleder*. Ellers har jeg nettopp komt inn dørene etter min treningsøkt Bodybalnce. Nå blogger jeg litt å etterpå blir det dysj, husarbeid, male et strøk til på skapfrontene og deretter i møte på arbeid klokken 14.00. Jeg arbeider til kl 22.10. Da er det å slappe av på soafen med mannen før det er kveld.
 2. Hvordan ligger du an med badet?
  Jeg nærmer meg ferdig. Har 2 strøk igjen på noen skapfronter. Er veldig fornøyd sålangt hvertfall.
 3. Har du et nytt oppussingsprosjekt etter at badet er ferdig?
  Alltid når jeg holder på med et prosjekt får jeg mye energi og kreativitet. Det er med andre ord sjelden at jeg ikke får «nytt» prosjekt umiddelbart etter et annet er ferdig. Spesielt nå når det går mot vår. Mulig jeg går i gang med å endre litt på gangen eller gjestedoen nede. Vi får se men forandring fryder!
 4. Hva skjer på jobbfronten?
  På jobb er det travelt om dagen, dagvakter spesielt. Ellers har det pågått en lang prosess med å få til en Spaniatur etter påske for de eldre. Det er nå helt i boks og vi reiser 10 stk (5 pasienter + 5 personal) ned til Solgården. Gud så kjekt!
 5. Hvilken årstid liker du best?
  Våren, helt klart!
 6. Hvilke husarbeid slurver du mest med?
  Tørke støv over lister og nede i vinduskarmer. Er det bare meg eller er det så kjedelig?
 7. Hva ville dine veninner sagt var dine 3 beste egenskaper?
  Ærlig, lojal og omtenksom kanskje?
 8. Hvordan ser en normal treningsuke ut for deg?
  Jeg starter alltid en ny treningsuke søndager. Søndager har jeg langløp, mandager intervall, tirsdager styrke, onsdager bodybalance som er fast. Så varierer torsdager, fredager og lørdager alt etter hvordan jeg arbeider og om mannen er bortreist eller ikke. Det er uansett en løpeøkt til i uken men varierer hvilken av de dagene den lander på.
 9. Hva er det beste du vet å kose deg med av digg?
  Is, melon, yogurth nøtter og avo shake fra Joe & Juice.
 10. Min særeste uvane?
  Hmm, biter negler når jeg kjeder meg? Det er fryktelig ekkelt men jeg tenker ikke over det når jeg kjeder meg i bilen eksempelvis.

Tenkte å snart dra i gang et innlegg som går på leserspørsmål. Da kan dere spør om det dere måtte lure på så lager jeg et eget innlegg med mine svar til deres spørsmål. Så om du sitter inne med et spørsmål eller to, fyr løs i kommentarfeltet under! Gøy med kommunikasjon begge veger her på bloggen. Setter pris på om noen «tørr» å spørre noen spørsmål slik det kan bli et morsomt innlegg. Kom igjen dere, spør i veg! 🙂

Jeg får hvie meg rundt her, vi blogges! Ha en veldig fin onsdag. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.