Skip to content

Baderom før/etter bilder

Posted in Interiør

Hei fredag og god formiddag. Håper dagen sålangt har vært god mot deg og at du snart er klar for helg. Jeg er straks klar for arbeidshelg men tenkte å vise dere noen bilder fra badet vårt.
DSC_2179
Som dere vet har vi pusset opp badet og det er 2 enkle grunner for at vi har gjort det selv om vi bor i et såpass nytt hus. Grunn nr 1 handler om boblebadekaret som vi hadde. Det ble ikke gjevnlig nok renset slik at det var svært lite hygienisk. Jeg ønsket meg et vanlig badekar slik at en slipper å tenke på rensing av de dysene. Grunn nr 2 er gulvflisene. Min kjære mann valgte svarte høyglansfliser da han bygget huset vårt. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg hater svarte høyglansfliser. De er helt umulige å holde rene, alle dabbemerker og støv synes konstant. Nei de måtte bare vekk de 🙂
DSC_2025
Slik så gulvet og badekaret ut før. Etter nye gulvfliser og nytt badekar ble resultatet slik:
DSC_2184
DSC_2183
DSC_2179
Jeg er såå fornøyd! Beste av alt er at dette har ikke kostet oss skjorten. Vi sparte over 10.000kr på å velge fliser på Right Price Tiles kontra Modena på Bryne. I tillegg likte vi bedre de flisene fra RPT. Superkupp! Badekaret kjøpte vi på januarsalget på Nærbø Rør og Elektro.
DSC_2185
I utgangspunktet ønsket jeg en betongmasse over flisene. Det lot seg ikke gjøre med tanke på høyden vi hadde til døren osv. Men med disse flisene fikk jeg dekket mitt behov for den betongfølelsen. Vi har leid inn murer fra Waldeland & Varhaug som la nye flis over de gamle som vi hadde. Vi er så fornøyd med arbeidet som ble gjort og liker vårt nye bad så godt!

Ellers viser jeg resten av badet når jeg er helt ferdig med malekosten blant annet. Ha en fin fin fredag, jeg må straks avgårde til jobb. Vi blogges mer i morgen. God fredag! Klem

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Siv
  Siv

  Så fint dæ vart 🙂 vet jaffalt at me aldri meir ska ha boblebad…blir lide brukt og et styr å holde reint! Så forstår veldig godt valget dokkas 🙂 god helg Beate. Klem 🙂

  5. februar 2016
  |Reply
  • Ja trur kje folk som ikke har boblekar vett kor mye arbeid det er å holde. Men nå er det så bra! God helg 🙂

   5. februar 2016
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Såååå fint Beate!?Dette kan du vær godt fornøyd med ja?God arbeidshelg. Klem?

  5. februar 2016
  |Reply
  • Takk Gro 🙂 God helg, klem 🙂

   5. februar 2016
   |Reply
 3. Karin
  Karin

  Gall fint, Beate 🙂

  7. februar 2016
  |Reply
  • Takk Karin ! 🙂 Fortsatt fin søndagskveld til deg 🙂 Klem

   7. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.