Skip to content

Blomster til helgen

Posted in Hverdagsliv, and Interiør

Hei og god lørdagskveld. Rekner med at det er flere enn meg som kjøper inn nye friske blomster til helgen? Det er noe ekstra ved å ha nye blomster til helgen.
DSC_2206
Denne gangen falt valget enkelt på tulipaner. Jeg fikk en umiddelbar vårfølelse av å se på dem og var ikke vanskelig å be. De ble raskt med meg hjem. Tips fra blomsterdamen Ernfrid på Floriss Nærbø: Kutt dem rett av, sett dem i litt kaldt vann med plastikken på. La dem stå slik i noen timer før du fjerner plasten. Så enkelt skal det visst gjøres 🙂
DSC_2205
Denne vasen er jeg såå fornøyd med, den fant jeg på Bohus for en tid tilbake. Perfekt til alle slags blomster.
image
Ellers har lørdagen min vært veldig fin. Jeg skulle vært på jobb i kveld men har jobbet den inn slik at jeg har avspasert. Det er fordi mannen har vært borte hele dagen med hanballguttene i Haugesund. Jeg og ungene har vært på en ikke avtalt grøt lunsj med Tonje og Troy som var veldig koselig ♥ Vi har vært på kjøretur for å få mini til å sove en liten blund og vi har hengt ut på M44 sitt mini lekeland mens vi ventet på at klokken skulle gå og det var klart for frisørbesøk. Begge fikk seg en klipp og farge i håret.
DSC_2199
Nå er det kveld her i huset og jeg har planer om å se Hver gang vi møtes. Så venter arbeid i morgen tidlig. Vi blogges mer i morgen, da er det tid for nytt innlegg innen treningsglede. Håper du titter innom i morgen også. Ha en finfin lørdagskveld. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.