Skip to content

Endelig fredag igjen

Posted in Hverdagsliv

God helg til deg som leser! Når fredagen kommer og du i tillegg har frihelg, det er en god følelse.
DSC_2268
Pappa i huset tok fri fra trenerjobben i ettermiddag og foreslo Leo´s Lekeland etter arbeid i dag. Ungene jublet og var i ekstase når vi hentet dem i barnehagen og overrasket dem! Mannen reiser bort igjen i morgen og da var det deilig å få en hel ettermiddag sammen i dag ♥
DSC_2270
DSC_2271
DSC_2272
Mine beste 2, jeg er så inderlig takknemelig for disse ♥ Ungene har akkurat lagt seg og jeg sitter i sofaen og oppdaterer dere med Idol i bakgrunnen. Mannen står på kjøkkenet og mekker biff til oss, gleder meg! Ville bare ønske dere alle en fin helg. Dersom du har unger og ikke har planer i morgen kan jeg tipse om Lørdagstoddlerne leker i Loen som er i morgen mellom 09.00-10.30. Det er et kjempebra tilbud, spør gjerne dersom du har noen spørsmål i forhold til det. Håper jeg ser noen av dere i morgen da. Visst ikke blogges vi snart igjen. Klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.