Skip to content

Flott vær, Kiropraktor og frisør!

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere! Håper dere som leser har det bra! Det er torsdag og for en flott dag vi har hatt! Jeg blir så glad når været er fint, det gir masse god energi!
DSC_2305
I dag har jeg hatt fri før arbeidshelg. Jeg ble noe «uggen» i går etter både mannen og jenta mi spydde natt til i går. Jeg har heldigvis ikke fått det men føler meg ikke helt god. Har spist minimalt disse dager pga kvalme, håper jeg er helt god igjen i morgen! Ellers startet dagen hos kiropraktoren. Det var nå 2 år siden jeg var der sist og målet er helt klart å være innom der så skjelden som mulig. Jeg fikk på plass det som trengtes og gikk meg en tur i terreng etterpå for å løse godt opp.
DSC_2299
DSC_2293
Jeg blir så glad av fint vær! Jeg teller ned til våren, det er min absolutte favoritt årstid! Ellers har jeg vært hos frisøren i dag. Jeg skal ærlig innrømme at det fristet å klippe endel på lengden men da jeg satt der i stolen ble jeg livredd. Det ble derfor bare den vanlige hårstussen og oppfrisking av farge. Uansett, en fantastisk følelse å gå der fra!
DSC_2305
Etter frisørbesøket ønsket Lykke at vi to skulle vaske å rydde på rommet hennes. Da gjorde vi det og var svært uenige undervegs. Jeg hadde håpet at hun kunne rydde bort noe av lekene hun ikke leker med/har vokst fra. Neida, det hadde hvertfall ikke hun tenkt til. Og da jeg prøvte meg litt for mye fikk jeg klar tale: «Vil du jeg skal gå inn på ditt rom å ta noen klær fra deg å gi bort?». Vi ryddet med andre ord ikke bort noe fra hennes rom.

Ellers har min lillebror Espen kommet hjem for noen dager, det var kjekt å se både han, Helene og tante Siv igjen. Felix synes det var stor stas å se onkel Espen igjen selv om han gikk fortere lei enn forventet nede hos mor. Videre var jeg, Felix og svigermor nede på Monter for å velge ut parkett. Vi har nemlig fått vannskader oppe på hytten vår og vi må blant annet legge nytt gulv!

Håper dere har hatt en fin dag. Vi skrives mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.