Skip to content

For 4 år siden

Posted in Hverdagsliv

I dag er det 29 februar, en dag som kun kommer hvert 4. år. For meg er den ekstra spesiell siden det er 4 år siden jeg gjorde et av mine modigste valg.
IMG_0373
Jeg husker denne perioden for 4 år siden veldig godt. Jeg er en person som går inn med alt eller lar det ligge. Siden jeg ikke hadde funnet på en kreativ måte å fri på slo jeg det først i fra meg. Det var uaktuelt å gå ned på kne, det er liksom mannens måte å gjøre det på. Jeg husker ikke nøyaktig når det slo meg, men det var i februar en gang, tror det var bare en uke før selve skuddårsdagen. Som lyn fra en himmel slo det  meg: jeg må fri i Jærbladet!

Ulempen ved å få for seg slike kreative ideer som bare faller ned i hodet mitt er at jeg ikke klarer å gi meg før det blir slik. Døgnet får plutselig flere timer og penger får ingen betydning når jeg får slike kule ideer. Så på en natt husker jeg at jeg bare begynte å dikte det som skulle bli mitt frieri. Jeg kontaktet Jærbladet som var svært behjelpelige. Skuddårsdagen var for 4 år siden på en onsdag, det passet godt med lokalavisen sine dager. Det ble trykket kun 1 eksemplar med frieriet mitt inni men det visste ikke Franki. Det var en stor del av frieriet, jeg skulle få han til å tro at hele Jæren hadde lest det.

Hvorfor jeg gikk gjennom Jærbladet har faktisk en historie. Da jeg ble sjekket opp av Franki brukte han det som en sjekkereplikk for å få min oppmerksomhet. «Jeg er altså veldig ofte i Jærbladet». Og det var han også i den tiden da jeg traff han. Han var ukentlig avbildet i Jærbladet uten at jeg brydde meg om det. Som en søt hevn skulle jeg derfor gni det litt inn for han ved å bruke nettopp Jærbladet til å fri.

Du kan lese mer om frieriet i dette innlegget her. Det er nå snart 11 år siden jeg møtte min mann for første gang. Vi har snart vært gift i 3 år. Denne dagen for 4 år siden var veldig turbulent. Jeg var full i følelser, spenning og følte meg sårbar. Det er en dag jeg aldri kommer til å glemme ♥
img004
Så takknemlig for at du er min! Jeg elsker deg Franki ♥

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    ❤Heilt fantastisk?

    29. februar 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.