Skip to content

Gratulere med dine 30 år Catrine!

Posted in Hverdagsliv

Catrine er en så stor del av livet mitt at det ville vært helt unaturlig for meg å ikke gratulere henne på bloggen. Gratulera vennen min ♥
IMG_0546
Catrine er for meg den bestevenninen som jeg kan gjøre absolutt alt med! Jeg gråter i lag med henne, jeg ler i lag med henne, jeg jogger sammen med henne ukentlig, jeg leker med barna sammen med henne, jeg fester sammen med henne, jeg reiser på ferier i lag med henne og jeg har lange samtaler med henne om alt. Vi deler samme interesser for gjenbruk, kreative ideer og interiør. Hun har en stor plass i mitt hjerte og det vil derfor blir helt unaturlig å ikke nevne henne på bloggen i dag. I dag er det hennes 30 års dag, GRATULERE så mye med dagen!
DSC_0611
IMG_9516
IMG_2379
IMG_0555
DSC_2157
IMG_2391
DSC_1678
IMG_0228
IMG_0971
Jeg kunne skrevet et langt å sentimentalt innlegg her om hvor glad jeg er i deg. Jeg skal la bildene og denne bloggposten heller tale for seg. Men en ting er sikkert, takk gud for at du ble sammen med Harald slik at vi to møttes! Jeg er så takknemlig for at du har blitt en av mine aller nærmeste venniner! Dine beste egenskaper er uten tvil din lojalitet, din tilstedeværelse og ditt store hjerte! Jeg gleder meg over alle minnene vi allerede har skapt og alle de vi skal skape i fremtiden. Gratulere så mye med dine 30 år i dag vennen. Kjempeglad i deg ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  WOW! Eg e målløs Beate? Tusen takk for fine ord vennen? Eg sette utruligt store pris på deg og som venninna,joggebuddy,samtalepartner osv

  Eg e super glae i deg vennen!?
  Love you ?

  16. februar 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.