Skip to content

Milk Copenhagen

Posted in New in

På søndag som var arrengerte jeg homeparty i kleskjeden Milk Copenhagen! Det var så gøy! Beste av alt var nok at de selger klær til damer også, ikke bare barneklær.
DSC_2286
Jeg har i årevis arrengert Pomp de Lux homeparty som er et dansk merke innen barneklær. Veldig fine, behagelige og rimelige klær som jeg har vært storfornøyd med! Jeg har i hvert selskap hatt Hilde Lobekk hjemme hos meg og hadde bestemt meg for at når hun sluttet som konsulent skulle jeg også slutte som vertinne. I høst tok vi mer eller mindre farvel med hverandre fordi hun skulle ikke ha flere Pomp kolleksjoner. Jeg ble derfor svært overrasket da det for 2 uker siden tikket inn en sms fra Hilde om at hun hadde blitt konsulent for Milk Copenhagen og ville gjerne komme til meg. Det var klart at jeg ikke kunne si nei, så gøy!
DSC_2292
DSC_2286
Jeg serverte Safari dessert og en fantastisk kake som snille Malin tilbudte seg å lage for meg, takk! Det beste med Milk kontra Pomp var nok at de hadde for første gang testet ut en dame kolleksjon. Jeg handlet mye fint til meg selv og gleder meg til å vise dere klærne allerede i neste uke!
W376-GMW350-NA_ex2W365-AS
Noen av dame klærne var like som til jentekolleksjonen. Jeg har derfor kjøpt ett helt likt sett til meg og Lykke så får vi se hvordan det blir. Ha en fin fredag dere, været er upåklagelig slik at det burde bli en god dag for alle ♥ Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Så kjekt! Så jo super comfy ut! Kanskje prøve meg på et Milk copenhagen selskap selv 🙂

  26. februar 2016
  |Reply
  • Ja gleder meg til å prøve klærne! Å Det var myye fint til barna også! Si fra om du vil ha nr til Hilde 🙂 Ha en fin fredag Maria 🙂

   26. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.