Skip to content

Morsdag

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere! Da jeg var liten var jeg i mot morsdag, trolig pga det ikke fantes en egen dag for oss barn. Nå derimot synes jeg det er ekstra stas med oppmerksomhet fra barna ♥
DSC_0317
Her i hus feirer vi ikke Valentines Dag men morsdag derimot blir markert. Lykke tok ansvar da pappaen var bortreist og overrasket meg med kort. I dag kom hun hjem med 2 stk telyseholdere som hun hadde laget hos venninen sin Nathalie. Takk Linda for du er kreativ sammen med dem, hun hadde storkost seg som alltid ♥
DSC_2255
Det kortet ble jeg så rørt over, det er de små tingene i livet som gjør det så stort! Mannen kom hjem i natt og jeg fikk morsgave fram han og barna i dag. Han hadde ingen grenser tydeligvis for jeg ble helt stum!
DSC_2257
DSC_2258
Altså det er ikke vanskelig å glede meg men det var da måte på. Både bukse og genser fra Nike, nei det var så alt for mye! Men ydmyk takket jeg og er så klart veldig takknemlig. Likevel må jeg få si at dagen i går hadde ikke trengt annet enn at pappaen i hus var hjemme. Det er liksom et tomrom når mannen er bortreist. Det å være alle 4 sammen å bare være i lag, lite som slår det ♥

Håper du hadde en flott dag i går enten du feiret morsdagen og/eller Valetines dagen. Det var hvertfall lagt opp til å sette ekstra stor pris på noen i livet ditt i går, håper dagen ble like fin som du håpet på.

Jeg har vært på jobb i dag og i ettermiddag nyttet jeg sjansen til å vaske over badet oppe. Jeg viser dere bilder fra badet i morgen tenkte jeg. Ellers står det date med tredemøllen min på planen for kvelden. Ha en fin ukesstart dere. Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  Så fin morsdagsgave fra Franki 🙂

  15. februar 2016
  |Reply
  • Ja han er gal. Klem 🙂

   16. februar 2016
   |Reply
 2. Siv
  Siv

  Treningsklær er alltid en slager 🙂 så fine klær du fikk 🙂 og fine te lysestaker fra Lykke 🙂 her blei morsdag feiret fra morgen til kveld då vi som vanlig var invitert både til svigermor og mor på middag 🙂 travelt men gildt 🙂 Ronny overraska meg med herlig valentinkort i skapet på badet når jeg sto opp ( gode mann han der 😉 ) å morsdagsgaven hadde fortsatt ikke komt i posten 🙂 men vet det er et treningsbelte fra Better Bodies, som passer perfekt da jeg trenger et nytt. Ha en fortsatt fine dag! Klem 🙂

  16. februar 2016
  |Reply
  • Treningsklær er såå kjekt å få ja 🙂 Så kjekk dag dk hadde, slik morsdager bør være, sammen med mye familie 🙂 Fortsatt fin dag til deg og Siv, hels jentene 🙂 Klem 🙂

   16. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.