Skip to content

My everyday makeup

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei til dere og god lørdag! I dag tenkte jeg å bevege meg utpå et tema som ikke er mitt hovedområde, nemlig sminke. Jeg deler hvilke produkter jeg bruker daglig og ellers litt tips som forhåpentlig kan være kjekt for dere å lese om.
 DSC_2254
Først og fremst må jeg poengtere at jeg på ingen måter er flink innen sminke men jeg er ydmyk og ikke redd for å spørre de som har peilling på det. Mest hjelp av alt har vært de gangene jeg og jentene mine har fått vært hos Trine på sminkekvelder. Det har vært lærerikt, kjekt og ikke minst ført til at jeg har blitt kjendt med sminken til merke Jane Iredale! Fra før har jeg brukt BareMinerals hovedsaklig men var aldri helt fornøyd. Men det kan like mye handle om at jeg ikke visste alt jeg vet i dag om makeup.

Før jeg starter med selve produktene som jeg bruker tenkte jeg å tipse om hva jeg har erfart når det gjelder makeup:

  • Rense huden: Jeg merker stor forskjell etter at jeg ble flink å rense huden daglig. Utrolig hvor godt sminkerester og annet legger seg på huden å gjør at sminken du legger på ikke ser like fin ut. Så det å rense huden er utrolig viktig dersom en ønsker et fint resultat.
  • Nok fukt: Min hud er tørr og trenger mye fuktighet. Dersom jeg ikke får nok fuktighet før sminkes legges på synes det på sluttresultatet.
  • Sminkekoster: Det å bruke gode sminkekoster og ikke minst rengjøre dem jevnlig har betydd mye for meg. Jeg var ikke klar over at sminkekoster skulle vaskes/renses ca hver 2. mnd.
  • Prøve å feile: Vi kan ikke være flinke i alt, det går ikke. Jeg har hele tiden vært klar over at sminke ikke er min største side og vært ydmyk i forhold til å lære mer. Det gikk lang tid før jeg forstod hvordan en skal påføre rouge men ved å prøve seg frem, spørre andre som kan det vil en finne utav det. Vi må ikke være redde for å prøve når det er ting vi ikke er helt sikre på.

Til daglig før jobb går jeg som oftest med ingen makeup eller bare bruker pudder + mascara. Det er skjelden jeg legger full makeup før ei dagvakt. Men la meg vise dere trinnvis hvordan jeg legger en full makeup:
DSC_2255
Steg 1: Etter huden er renset og fuktet pleier jeg å vente litt før jeg legger på makeup. Det aller første jeg starter med er dette produktet som dere ser over. Den heter Smooth Affair og er en primer. Den gjør at sminken sitter på lengre blant annet.
DSC_2256
Steg nr 2: er denne BB kremen. Denne er enkelt å jobbe med og den dekker godt. Den påfører jeg med kosten som dere ser på bilde.
DSC_2258
Steg nr 3: er å bruke dette løspudderet. Jeg legger 1 strøk før jeg sprayer ansiktet med produktet nedenfor:
DSC_2259
Steg nr 4: Dette er en fuktspray som jeg bruker blant annet mellom 1. og 2. lag med løspudder. Fukter veldig godt og lukter himmelsk!
DSC_2262
Steg nr 5: Da legger jeg kontur med solpudder for å fremheve kinnbenene. Deretter legger jeg på rouge.
DSC_2263
Steg nr 6: Både dette øyenbrynspudderet og denne conditioneren er et must! Jeg har kort lengde på mine egne øyenvipper og denne conditioneren funker faktisk! Mascaraen er også fra Jane Iredale.
DSC_2264
Steg nr 7: Det siste jeg drar over er leppene. For tiden varierer jeg mellom disse 3. Lipclos fra Dior, leppestift fra Mac og leppepen fra Jane Iredal.

Dette tar faktisk ikke mer en 5 minutter, knapt det. Enkelte av disse produktene koster litt så jeg har derfor skaffet meg litt å litt om gangen for at det ikke skulle være alt for dyrt. Håper du likte innlegget, ha i bakhodet at dette var ment som et koselig innlegg, ikke en veiledning for hvordan en legger den perfekte makeup. Jeg er på ingen måte noen makeup artist, bare en vanlig jente som lærer litt å litt ♥


Ellers har dagen vår vært fin. Vi startet dagen i hallen, så kjekt at flere av dere som leser bloggen min var der. Kjempemye unger, det er så kjekt å ha en innendørs stor lekeplass for dem! Etter toddlerne var vi innom bakeriet på Nærbø og kjøpte med hjem dagens lunsj. Etter lunsj tok vi farvel med pappen i huset som er på plass i rollen som håndball trener oppe i Trondheim. Resten av dagen var vi ute i flere timer med Cathrine og ungene hennes, det var veldig kjekt tross været ikke var det beste. Kvelden hjemme var rolig og fin med god mat og bading av ungene. En veldig fin lørdag ♥

Ha en fin lørdagskveld videre. Klem Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.