Skip to content

Nå kaster jeg dere i søppelkassen

Posted in Hverdagsliv

Hei torsdag! Jeg har kastet noe kjært i søppelkassen men det føles godt!
DSC_2137
Jeg er for gjenbruk i høy grad. Både når det kommer til klær, sko og møbler. Likevel måtte jeg kaste noe i dag som ikke var mulig å brukes om igjen.
DSC_2134
Dere har vært med meg gjennom mange mil. Dere har vært med meg både til Spania og til København. Dere har holdt ut alt slags vær. Dere har aldri sagt nei til en joggetur. Dere har vært lojale og trofaste flere ganger i uken. Jeg har desverre brukt dere helt opp. Dere har ingenting mer å gi meg eller noen andre. Dere må desverre kastes i søppeldunken.
DSC_2134
Sorgen gikk raskt over da jeg kjøpte meg disse i dag på G-Sport Klepp. De hadde gode tilbud på løpesko og jeg slo til! Nå er jeg superklar for mange nye mil med mine freshe og helt nye treningssko.


Ellers har dagen gått slag i slag. Deler kort oppsumert mine øyeblikk i dag:

 • Dagens verste hendelse: Felix satte fast tommelen sin i den dingsen som åpner opp sluken i badekaret. Den stod bom fast og jeg ble nødt for å lirke den forsiktig opp, det ble mye blod, tårer, plaster og kos. Stakkers lille ♥
 • Dagens tyngte hendelse: Testing av maxpuls på Jæren Sportssenter. Tungt men veldig gøy!
 • Dagens mest smertefulle opplevelse: Koppingbehandling hos akupenturdama jeg går til en gang i året. Det ser vondere ut enn hva det er. Men dette er dyp muskelmassasje og er helt fantastisk etterpå. Slik ser det ut:
  image
 • Dagens telefonsamtale: Det var Felix som ringte til «besse» og ville komme ned på besøk hos Mormor, Bestefar og Stian.
 • Dagens beste øyeblikk: Var etter at Felix var i seng. Jeg og Lykke satt sammen for å tegne. Jeg skrev navnet hennes på et ark og tegnet lange linjer slik hun kunne kopiere. Hun har nemlig ikke vist noen interesse for å lære hele navnet sitt. Men i dag slapp det. Og da jeg såg stoltheten hennes i øynene ble jeg så glad at jeg nesten ble rørt. Hun var så stolt over at hun klarte skive «Y» og «K» at det var helt fantastisk å se på henne.
 • Dagens husmorspoeng: Jeg har et nytt maleprosjekt som jeg nærmere meg ferdig.
 • Dagens kjøp: Nye joggeskoene, kjøpt yougurtnøtter og 1 melk på Kiwi i kveld (gadd ikke storhandelen, tar den i morgen) og proteinbar etter trening.

image

Vell dette ble et rart og rotete innlegg men pytt pytt. Håper dere alle har det fint og er klar for helgen som kommer i morgen. Ikke vær redd for å legge igjen kommentar her på bloggen, jeg synes det er veldig kjekt og blir takknemlig for hver en. Tenkte å vise dere bilder fra baderommet vårt i morgen, titt gjerne innom. Ha en fin torsdagskveld videre ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kjempe kjekt med et slikt innlegg Beate?? Stakkars Felix,og hurra til Lykke? Gleder meg til å se i morgen.

  4. februar 2016
  |Reply
  • Så kjekt Gro, alltid kjekt med kommentarer fra deg 🙂 Klem

   4. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.